به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برگزاری مجازی دهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST۲۰۲۰ ) از ارائه ۵۳ مقاله و برگزاری ۵ کارگاه با موضوع آخرین رویدادها و دستاوردهای این حوزه در این کنفرانس خبر داد.
وی با بیان اینکه این سمپوزیوم همیشه یک قدم از رویدادهای کشور جلوتر حرکت می کند، افزود: در این سمپوزیوم که از سال ۲۰۰۱ به صورت دوسالانه برگزار می شود رویدادهای روز جهان و آخرین دستاوردهای فناورانه دنیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بررسی می شود.
یزدانیان با اشاره به اینکه آخرین تحقیقات و دستاوردهای محققان ایرانی در این کنفرانس ارائه می شود، گفت: ۱۰۷ مقاله به این سمپوزیوم ارسال شد که ۵۳ عنوان از این مقالات مورد قبول کمیته علمی واقع شده و به دلیل شرایط برگزاری سمپوزیوم به صورت مجازی، مقالات در قالب مجموعه ای از نشست ها ارائه می شود.
وی سمپوزیوم بین المللی مخابرات را دارای ۳ محور اصلی در حوزه نسل های آتی اعلام کرد و افزود: شبکه ها، سامانه ها و فناوری های نسل آتی، خدمات و سرویس های نسل آتی و تنظیم مقررات در نسل های آتی محورهای اصلی این کنفرانس را تشکیل می دهد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به پیشنهاد برگزاری ۳۵ کارگاه اشاره کرد و گفت: از این تعداد، ۵ پیشنهاد برگزاری کارگاه با عنوان های نسل ۶G، CDN، بهداشت بر بستر شبکه های مجازی، تحلیل شبکه های اجتماعی با تمرکز بر استخراج فیک نیوزها و موضوع کارگاه پنجم نیز بلاکچین است که یک روز قبل از شروع رسمی این کنفرانس کارگاه های آن آغاز می شود.
وی از حضور ۳ سخنران بین المللی در این سمپوزیوم خبر داد و افزود: مدیر گروه مطالعاتی استاندارد ITU، نماینده انجمن بین المللی مهندسان برق و الکترونیک IEEE و مدیر گروه مطالعاتی گروه ۱۷ ITU با تخصص امنیت از سخنرانان بین المللی این سمپوزیوم هستند.
یزدانیان از حضور بیش از ۳۰۰ نفر از محققان، پژوهشگران، دانشجویان و اساتید دانشگاه در ایران و خارج از کشور در این سمپوزیوم خبر داد و تصریح کرد: افتتاح این سمپوزیوم با سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود.