کرمانشاه-مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه گفت: با تلاش های انجام شده در راستای اجرای سامانه نسخه نویسی الکترونیک کرمانشاه جزء ۱۰ استان برتر اجرای طرح نسخه الکترونیک قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کیومرث مظفری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تلاش‌های انجام شده در راستای اجرای سامانه نسخه نویسی الکترونیک در استان کرمانشاه، در حال حاضر این استان از نظر اجرای سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک جز ۱۰ استان برتر کشور است.

وی افزود: به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا، حذف دفترچه بیمه کاغذی چند ماه به تأخیر افتاده اما امیدواریم تا پایان امسال دفترچه کاغذی به صورت کامل حذف شود.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه ادامه داد: تلاش بر این بود تا پایان آذرماه همه خدمات بیمه سلامت به صورت الکترونیک و غیر کاغذی ارائه شود و دیگر خبری از دفترچه درمانی کاغذی نباشد.

مظفری تصریح کرد: اما شیوع گسترده ویروس کرونا سبب شد که ما در استفاده از سامانه الکترونیکی به پزشکان، داروسازان و مراکز درمانی سخت گیری زیادی نکنیم و به همین دلیل این موضوع چند ماه به تعویق افتاده است.

وی گفت: امیدوارم تا پایان امسال دفترچه کاغذی حذف و همه خدمات بیمه‌ای تجویز دارو، نسخه پیچی، آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزیوتراپی و بیمارستانی در استان به صورت کاملاً الکترونیک به بیماران ارائه شود.

مظفری بیان کرد: هم اکنون ۸۶ درصد از پزشکان و حدود ۷۰ درصد از داروخانه‌های استان کرمانشاه به سامانه نسخه نویسی الکترونیک متصل هستند.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه افزود: چند روز پیش با مسؤولان انجمن داروسازان استان جلسه‌ای داشتیم که در نتیجه آن مقرر شد این انجمن اطلاع رسانی لازم را به همه داروخانه‌های استان انجام دهد تا استفاده از سیستم نسخه نویسی الکترونیک را افزایش دهند.

وی خاطر نشان کرد: بیمه سلامت برای استفاده پزشکان، داروسازان و مراکز درمانی و تشخیصی از سیستم نسخه نویسی الکترونیک مشوق‌هایی از جمله پرداخت سریع مطالبات را در نظر گرفته است به طوری که طلب مراکزی که از این سامانه استفاده کنند تا پیش از نیمه ماه بعد تسویه می‌شود.

مظفری گفت: الکترونیکی شدن خدمات بیمه‌ای را در راستای اجرای طرح دولت الکترونیک است و هدف از این طرح ارتقای کیفیت خدمات درمانی، کاهش هزینه‌ها، تسریع خدمت رسانی، کاهش تقاضاهای القایی، کاهش مصرف کاغذ، جلوگیری از جعل و تقلب در اسناد پزشکی می‌باشد.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه بیان کرد: هم اکنون بیمه سلامت، تعداد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد از جمعیت استان را در قالب پنج صندوق بیمه‌ای شامل، «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر»، «صندوق بیمه همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» زیر پوشش دارد.