رباط کریم- فرماندار رباط کریم از استاندار تهران خواست، عوارضی الکترونیکی تهران-ساوه در محدوده رباط کریم حذف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نظام ملکشاهی از انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران خواست، پیرو نامه ۲۷ مهرماه در خصوص حذف عوارض آزادراه تهران- ساوه در محدوده شهرستان رباط کریم اقدام کند.

فرماندار رباط کریم در خصوص این درخواست، با اشاره به اینکه اغلب ساکنین این شهرستان از اقشار آسیب پذیر و جامعه کارگری و فاقد تمکن مالی هستند، گفت: از استاندار تهران خواسته شد، اخذ عوارض آزادراه تهران- ساوه در محدوده رباط کریم مانند عوارض آزادراه تهران- کرج حذف شود.

وی گفت: درخواست کردیم، تجهیزات و تأسیسات دریافت عوارض الکترونیکی قبل از ورود به رباط کریم به محدوده رودخانه شور جابجا و جانمایی شود.

بر اساس این گزارش، اخذ عوارض الکترونیکی آزادراه تهران- ساوه از اهالی بهارستان و رباط کریم معضلات متعددی برای ساکنان این دو شهرستان پر جمعیت ایجاد کرده و وعده‌های فراوانی تاکنون توسط مسئولین مختلف برای جابجایی و حذف آن داده شده است.