به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری شامگاه شنبه در پایان سفر یک روزه به استان مرکزی در جلسه جمع بندی سفر اظهار کرد: در اراک صنایع بزرگ با درآمدهای کلان و اشتغال بالا وجود دارند. این صنایع در واقع کارخانههایی هستند که روزهای اول صاحب تکنولوژی نبودند و کار خود را با مونتاژ آغاز کردند و امروز به این ظرفیت و جایگاه رسیدهاند که شهرت جهانی دارند و آوازه این کارخانهها از مرزهای کشور گذشته است.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر سعی شده با همکاری شرکت ماشین سازی بتوانیم نوآوری را به صنایع تزریق کنیم و پای شرکتهای دانشبنیان به این نوع کارخانجات باز شود اما در ابتدای راه هستیم و کار همچنان با قوت و قدرت ادامه دارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، با بیان اینکه با تزریق نوآوری، تنوع محصول در کارخانجات بزرگ شکل میگیرد و ایجاد شغل و درآمد را به همراه دارد، افزود: این مدل را میتوان در تمام کارخانجات استان پیاده کرد. مسلماً این صنایع میتواند بستری برای استارتآپهایی باشند که ارزش افزوده بالایی را رقم میزنند. یکی از راههایی تولید محصول فن آورانه، تولید از طریق همکاری استارتآپها و شرکتهای بزرگ است.
ستاری تاکید کرد: این شرکتها مرکز نوآوری ایجاد کنند و شرکتهای کوچک را دعوت به همکاری کنند. باید این مدل اتصال شرکتهای بزرگ و شرکتهای نوآور و استارتاپ را حمایت کنیم تا مکانیزم برد برد شکل گیرد.
وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: در حال حاضر صندوق پژوهش و فناوری استان مرکزی جز یکی از سودآورترین صندوقها است و استان مرکزی باید در مسیر افزایش سرمایه این صندوق حرکت کند چرا که به هر میزان افزایش سرمایه صندوق نوآوری اتفاق بیفتد تا ۱۰ برابر خط اعتباری به استان اختصاص پیدا میکند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به کم بودن سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان مرکزی، تصریح کرد: در حال حاضر صندوق پژوهش و فناوری استان مرکزی ۵ میلیارد تومان سرمایه دارد که این سرمایه برای این صندوق در استان مرکزی مطلوب نیست.