به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام رضا غلامی رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیبهای اجتماعی در نخستین نشست خبری «دومین همایش ملی مواجهه با آسیبهای اجتماعی از دیدگاه اسلام» (پیشگیری و مقابله) اظهار کرد: طی چند سال اخیر مطالعات آسیبهای اجتماعی به مثابه یک رونق برای این حوزه مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: دانشگاه شاهد با کمک سازمان امور اجتماعی وزارت کشور و از طریق تأسیس پژوهشکده آسیبهای اجتماعی، نقش پیشتازی را در این زمینه به عهده گرفته و تاکنون دهها طرح را در این زمینه جلو برده است.
رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیبهای اجتماعی افزود: با برگزاری چنین همایشهایی چه تولید کارهای عملی و چه تولید علم و چاپ آن در نشریههای علمی و پژوهشی مختلف برایمان مهم و مورد هدفمان بوده است. همچنین توانستهایم در این زمینه یک نشریه تخصصی تولید و راهاندازی کنیم.
غلامی افزود: یکی از برنامههای پژوهشکده، برگزاری سلسله همایشهای ملی در حوزه آسیبهای اجتماعی از دیدگاه اسلام بوده است.
وی بیان کرد: نخستین مرحله از همایش ملی مواجهه با آسیبهای اجتماعی از دیدگاه اسلام در سال ۹۶ برگزار شد. نخستین مرحله این همایش، دستاوردی برای توجه به مسائلی در حوزه آسیبهای اجتماعی بود که تا آن روز نادیده گرفته میشد.
رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: در این این راستا ما با استفاده از پژوهشهای انجام شده سعی کردیم ظرفیتهایی را در حوزه علوم انسانی و اسلامی فراهم کرده تا بتوانیم به این موضوعات ورود کنیم البته مقالات ارائه داده شده به این همایش هم در دو کتاب چاپ شده است.
به گفته غلامی، برگزاری دومین همایش ملی مواجهه با آسیبهای اجتماعی از دیدگاه اسلام از جهتی در دستور کار قرار گرفت که میخواهیم تلاش کنیم هم در زمینه طرح و هم در زمینه مباحث نظری که تا امروز متوقف شده، ورود کنیم؛ یعنی هم به صورت علمی و هم عملی بتوانیم در حوزه آسیبهای اجتماعی وارد شویم.
وی گفت: دومین همایش ملی مواجهه با آسیبهای اجتماعی از دیدگاه اسلام در شهریور سال ۱۴۰۰ در تهران برگزار میشود و روند پذیرش مقالات تا اواخر بهار ۱۴۰۰ انجام میشود.