به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار محمد فاروق مفتاحی مدیر مدرسه تعلیم القرآن و نماینده انجمن قاریان هند با تشکر و قدردانی از برپایی سالانه مسابقات قرآن کریم توسط رایزنی فرهنگی، این مسابقات را منشأ خیر و تأثیر فراوان در رشد و گسترش اقبال جوانان مسلمان هندی به قرآن کریم دانست.
محمد فاروق مفتاحی خاطرنشان کرد: تجربه موفق جمهوری اسلامی ایران در گسترش فرهنگ قرآنی و افزایش و توسعه کمی و کیفی حفظ و قرائت قرآن کریم در بین جوانان، الگوی مناسبی است برای مسلمانان هند در مسیر تلاشهایی که در محافل دینی و آموزشی مربوط به مسلمانان هند در خصوص تربیت و پرورش حافظان وقاریان قرآن کریم صورت میگیرد.
در ادامه این دیدار، ربانی رایزن فرهنگی کشورمان نیز، قرآن کریم را حلقه وصل مستحکم و یکی از ظرفیتهای مهم همکاری و همدلی میان مسلمانان هند و ایران نامید و یادآور شد؛ هر ساله اقبال خوبی از سوی حافظان وقاریان قرآن کریم در هند جهت مشارکت در مسابقات سالانه قرآن کریم رایزنی فرهنگی به عمل میآید و این برنامه میتواند علاوه بر دو رشته حفظ و قرائت در زمینه تفسیر و فهم قرآن کریم نیز صورت گیرد.
رایزن فرهنگی ایران در این دیدار ضمن اعلام آمادگی برای هماهنگی اساتید قرآنی ایران جهت آموزش قاریان و حافظان هندی ابراز امیدواری کرد با رفع بیماری کرونا فرصت برپایی دورههای آموزشی و کارگاهی قرآن کریم فراهم آید.
گفتنی است علیرغم محدودیتهای کرونایی، امسال بیست و یکمین دور از مسابقات قرآن کریم توسط رایزنی برگزار و در آن بیش از پنجاه قاری و حافظ از ایالتهای دهلی و همجوار شرکت کردند. نفر اول مسابقات حفظ و قرائت این دور از مسابقات که از شهر مادورا اطراف دهلی بودند پس از بازگشت با استقبال هزاران نفر از اهالی شهر و مسئولین این استان از جمله استاندار، دیگر مقامات محلی, علما و مسلمانان این شهر روبرو شدند و شبکههای محلی به پوشش خبری گسترده آن پرداختند.