به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، طبق قانون پیشنهادی جدید در انگلیس، فیس بوک، توئیتر و تیک تاک در صورتیکه محتوای غیرقانونی را حذف و انتشار آن را محدود نکنند با جریمه ای معادل ۱۰ درصد درآمد سالانه شأن روبرو میشوند.
پلتفرمهای فناوری همچنین باید اقدامات بیشتری برای محافظت کودکان در برابر محتوای خطرناک، قلدری سایبری و هرزنگاری انجام دهند تا ایمنی آنها در فضای مجازی تضمین شود.
الیور داودن وزیر دیجیتال انگلیس در این باره میگوید: ما وارد عصر جدیدی از مسئولیت پذیری شرکتهای فناوری برای محافظت از کودکان و قشر حساس میشویم تا به این ترتیب دوباره اعتماد مردم به این صنعت را احیا کنیم.
قوانین جدید انگلیس احتمالاً سال آینده میلادی تصویب میشوند و طبق آن پلتفرمهای خاطی مسدود میشوند و مدیران ارشد آنها مسئول انتشار محتواخواهند بود.
پلتفرمهای محبوب باید سیاستهای واضح و روشنی برای محتواهایی داشته باشند که هرچند غیرقانونی نیستند اما مخرب هستند مانند پستهایی که اطلاعات جعلی درباره واکسن کووید ۱۹ را ترویج میکنند.
درهمین راستا به Ofcom سازمان قانونگذاری رسانهها در انگلیس اختیارات لازم اعطا میشود تا شرکتهای خاطی را تا ۲۴ میلیون دلار یا ۱۰ درصد درآمد سالانه شأن جریمه کند. همچنین این سازمان میتواند سرویسهایی که از قوانین پیروی نمیکنند را در انگلیس مسدود کند.
دولتها در سراسر جهان مشغول دست و پنجه نرم کردن برای وضع اقداماتی هستند تا محتوای غیرقانونی یا خطرناک در شبکههای اجتماعی بهتر کنترل شود.