به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمدرضا رادان در جمع کارکنان مرکز مطالعات راهبردی ناجا ضمن تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش به محققان و پژوهشگران عرصه نظم و امنیت در کشور و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند شهید "محسن فخری زاده" اظهار کرد: دشمنان کوردل فکر میکنند با ترور شخصیتهای دانشمند و برجسته کشورمان میتوانند خللی در اراده ملت ایران وارد کنند؛ دشمنان داخلی و خارجی بدانند که با ریختن هر قطره از خون شهیدانی همچون فخری زاده، فخری زادههای زیادی متولد میشوند که اجازه نخواهند داد بدخواهان نظام انقلاب اسلامی جلوی رشد و پیشرفت کشورمان را بگیرند.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان افزود: پلیس به عنوان متولی اصلی استقرار نظم و امنیت در کشور، میبایست همواره در پی انتخاب بهترین راه ارتقا سطح امنیت در جامعه باشد تا بتواند نظم و امنیت پایدار و در شأن مردم شایسته ایران اسلامی مهیا سازد.
وی با اشاره به توسعه شبکه نخبگانی در ناجا و اینکه نیروی انتظامی یکی از سازمانهای پیشرو در حوزه تحقیق و پزوهش بشمار میرود، خاطرنشان کرد: انشا الله در پرتوی الطاف بیکران الهی و کوششهای مجدانه و مستمر محققان و پژوهشگران عرصه نظم و امنیت، موجبات دستیابی به اهداف عالیه انقلاب اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی را فراهم نمائیم.
سردار رادان فرمایشات فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) که فرمودند: "علم و تحقیق، کلید قطعی پیشرفت کشور است" را یادآور شد و بر نقش بی بدیل تحقیق و پژوهش در راستای تحقق نظم و امنیت پایدار در کشور تأکید کرد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی در سالهای اخیر با بیان اینکه طرحهای عملیاتی پلیس همواره از پشتوانه تحقیق و پژوهش برخوردار است، تصریح کرد: خوشبختانه نیروی انتظامی در سالهای اخیر در مسیر علمی شدن گام بردار داشته و همواره جز سازمانهای پیشرو در بین نیروهای مسلح شناخته شده است.
وی در ادامه سخنان خود به پیچیدگی جرایم اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی در راستای مبارزه با جرایم نوین در دنیا، باید همواره تلاش کند که خود را به سلاح علم و دانش مجهز نماید.
سردار رادان بر تحقق پلیس هوشمند در کشور تأکید و بیان کرد: پلیس به عنوان مهمترین عنصر و متولی نظم و امنیت عمومی، برای جلوگیری از بی نظمی و کژکارکردی امنیتی در جامعه، ناگزیر باید متناسب با زمینه و زمان گام در جهت هوشمندی بردارد و پدیدههای اجتماعی را هوشمندانه، خردمندانه و با هزینههای اندک مدیریت نماید.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی در پایان گفت: تحقیق و پژوهش و استفاده از نظرات نخبگان و محققان حوزههای مختلف اجتماعی نقش بسزایی در تحقق پلیس هوشمند در جامعه دارد که نیروی انتظامی توانسته در این راستا گامهای بلندی بردارد.