خرم‌آباد- مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: همزمان با فرا رسیدن شب یلدا، ۲۸ اکیپ برای نظارت بر واحدهای کشتار دام و طیور در این استان تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی زبردست در سخنانی، اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن شب یلدا اداره کل دامپزشکی لرستان اقدام به تشکیل ۲۸ اکیپ نظارتی در سطح استان لرستان برای بازدید و نظارت بر واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور و مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی) در روزهای شنبه و یک شنبه هفته آینده کرده است.

وی، افزود: در این برنامه همه واحدهای عرضه کننده توسط اکیپ‌های نظارتی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

مدیر کل دامپزشکی لرستان، از همه هم استانی‌های عزیز درخواست کرد برای حفظ سلامت خود و خانواده از خریداری هر گونه طیور زنده اکیداً خودداری و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز عرضه کننده مجاز در سطح استان خریداری کنند.

زبردست، گفت: از مردم استان درخواست کرد هر گونه تخلف بهداشتی را با شماره‌های ۳۳۳۰۳۰۲۲ و ۳۳۳۰۳۰۲۳ اداره کل دامپزشکی استان لرستان اطلاع رسانی کنند.