غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در دیدار با وزیر میراث فرهنگی پروژه های اساسی گردشگری و میراث فرهنگی گلستان مورد بحث قرار گرفت که از مهم ترین آنها، ثبت جهانی دیوار تاریخی گرگان، گسترش صنعت بوم گردی و غیره بود.
وی افزود: ۱۳ اقلیم جغرافیایی مختلف در گلستان وجود دارد که هر کدام می تواند بستری برای توسعه گردشگری باشد.
منتظری ادامه داد: تنوع قومیتی، تنوع فرهنگی به دنبال داشته و این امر به متنوع بودن صنایع دستی منجر خواهد شد.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در دیدار با یکی از صندوق های اعتباری و مالی کشور حمایت از بخش گردشگری گلستان مطرح شد که در فاز اول چهار روستا در زمینه بوم گردی و یک روستا هم در صنایع دستی و فرش انتخاب می شود که مقصد گردشگری باشند.
وی از ثبت تاریخی برخی از روستاها خبر داد و گفت: اگر میخواهیم به استقلال و خودکفایی برسیم باید به گردشگری به عنوان صنعت درجه یک نگاه کنیم.
منتظری اظهار کرد: البته کمبودها و کاستی هایی در این زمینه وجود دارد و تا رسیدن به مقصد گردشگری باید تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: توقف و اقامت در استان گلستان به دلیل کمبود زیرساختها و مراکز اقامتی و شناخته نبودن آن کم است.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: گلستان به دلیل جاذبه های طبیعی شناخته شده است اما این پنجره به روی مردم به خوبی گشوده نشده و باید از محل عبور به مقصد گردشگری تبدیل شویم.
وی توضیح داد: کمتر استانی را داریم که منابع طبیعی همچون جنگل، بیابان، دریا، کوه و کویر را با طی مسافتی کوتاه در کنار هم داشته باشد و اینها مزیت ارزشمندی است که باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم.