معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با اعلام نتایج یک نظر سنجی درباره مراجعه دانشجویان به فضای مجازی گفت:۶۹ درصد اعلام کرده اند برای سرگرمی به فضای مجازی می روند و ۲۳ درصد به دلایل علمی.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، فرزاد جهان بین در نشست شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با اشاره به شرایط حاصل از کرونا گفت: این شرایط ابهامات و مسائلی پیش آورده و باید مراکز مشاوره، برای حل مسائل به اساتید، دانشجویان، کارکنان و خانواده آنان کمک کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باید اهتمام ویژه برای فعال سازی مراکز مشاوره در جهت ارتقای سلامت روان دانشجویان، اساتید و کارکنان و حل مسائل به خصوص مسائل نوظهور داشته باشند.

جهان بین با اشاره به افزایش سن بلوغ اجتماعی از ۱۹ به ۲۳ سالگی اشاره کرد و افزود: افزایش سن بلوغ اجتماعی نشان می دهد که جوان ۲۳ ساله آمادگی حضور در اجتماع و قبول مسئولیت را ندارد و بی شک از جمله عوامل مؤثر بر این موضوع، کمرنگ شدن فعالیت های تشکیلاتی و فرهنگی مانند تشکل ها و کانون ها در دانشگاه هاست.

وی با اشاره به نتایج پیمایش سیمای زندگی که توسط اداره کل دانشجویی انجام شده، اظهار داشت: در یک مورد وقتی این سؤال پرسیده می شود که علت مراجعه شما به فضای مجازی چیست؟ قریب به ۸ درصد، دلایل اقتصادی و قریب به ۲۳ درصد دلایل علمی را مطرح می کنند و ۶۹ درصد برای سرگرمی به فضای مجازی مراجعه می کنند. همین موضوع نشان می دهد که باید برنامه ریزی جدی برای تقویت استفاده علمی و اقتصادی از فضای مجازی صورت گیرد و آگاهی و دانش و مهارت لازم در دانشجو ایجاد شود. این مسائل جزء با نقش آفرینی و توجه به اقطاب اثرگذار ممکن نیست.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از اساتید به عنوان قطب اثرگذار یاد کرد و گفت: حفظ و تقویت منزلت اساتید و مقوله دانش افزایی و ارتقای توان باید مورد توجه قرار بگیرد و معاونت فرهنگی و دانشجویی با محوریت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، آماده ایفای نقش بیش از پیش هست.

گفتنی است دکتر جهان بین در سفر دو روزه به استان فارس، با گروه های مختلف دانشجویان و اساتید دیدار و گفت و گو کرد و در جریان دیدگاه ها و مسائل آنها قرار گرفت.