به گزارش خبرنگار مهر، مدیر اجرایی مرکز نیکوکاری تخصصی رسانه یاران خراسان جنوبی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم توزیع بستههای یلدایی و لباس گرم بین خانوادههای نیازمند استان اظهارکرد: پویش گرمای مهربانی با همکاری گروه جهادی شهید فرهادی بسیج رسانه و مرکز جامع تحکیم خانواده خراسان جنوبی در استان اجرا شده است.
مهدی کاظمی فرد با بیان اینکه پویش گرمای مهربانی با هدف تأمین لباس گرم دانشآموزان نیازمند استان اجرا شد، عنوان کرد: در آستانه زمستان خیران و نیکوکاران استان بافت کلاه و شال گردن را برای کودکان تقبل کردند.
وی ادامه داد: همچنین در پویش گرمای مهربانی تاکنون بیش از ۱۰ دستگاه بخاری به ارزش ۱۱ میلیون تومان خریداری و به خانوادههای نیازمند اهدا شد.
به گفته وی سال گذشته نیز بیش از ۲۰۰ میلیون تومان کمک در راستای اجرای طرح پویش مهربانی جمع آوری و برای کودکان نیازمند لباس زمستانه خریداری شد.
وی به شب یلدا و سالروز ولادت حضرت زینب (س) هم اشاره کرد و افزاود: در این راستا نیز ۳۶۰ بسته یلدایی شامل میوه، شیرینی، شکلات و مرغ تهیه ده که بین خانوادههای نیازمند و ایتام توزیع میشود.
کاظمی ارزش ریالی بستههای یلدایی را بیش از ۷۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: عمده این کمکها از سوی خیران و نیکوکاران به مرکز نیکوکاری رسانه یاران اهدا شده است.
مدیر اجرایی مرکز نیکوکاری تخصصی رسانه یاران خراسان جنوبی استفاده از ظرفیت رسانه برای ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری را از جمله اهداف مرکز نیکوکاری رسانه یاران ذکر کرد و افزود: از تمامی خبرنگاران، نهادها و خیرانی که ما را در اجرای برنامههای این مرکز همراهی میکنند قدردانی میکنیم.
همکاری ۱۳۰ بافنده جهادگر در پویش گرمای مهربانی
مدیرعامل مرکز جامع تحکیم خانواده خراسان جنوبی نیز در این مراسم با اشاره به اجرای پویش گرمای مهربانی عنوان کرد: ۱۳۰ بافنده جهادگر با این مرکز همکاری کردند تا برای کودکان نیازمند و ایتام استان کلاه و شال گردن ببافیم.
زاهد زرگر با بیان اینکه نخ مورد استفاده برای بافت این کلاه و شال گردنها با کمکهای خیران خریداری شد، تصریح کرد: بافت این کلاه و شال گردنهای برای کودکان ۲ تا ۱۲ سال توسط بانوان خیر در منازل انجام و تحویل مرکز تحکیم خانواده شده است.
به گفته وی تا کنون ۵۰۰ دست کلاه و شال گردن در پویش گرمای مهربانی بافته شده است.
مدیرعامل مرکز جامع تحکیم خانواده خراسان جنوبی بیان کرد: پویش گرمای مهربانی در پنج شهرستان بیرجند، درمیان، نهبندان، سربیشه و زیرکوه اجرایی خواهد شد.