به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زد دی نت، میکروبهای خطرناک که به سوپرباگ ها شهرت دارند در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم هستند و لذا میتوانند بیماریهای خطرناکی را به انسان منتقل کنند که درمان آنها به سادگی میسر نمیشود.
عفونتهای ناشی از سوپرباگ ها سالانه بیش از ۷۰۰هزار نفر را در سراسر جهان به کام مرگ میفرستد و انتظار میرود این رقم تا سال ۲۰۵۰ به حدود ده میلیون نفر در سال افزایش یابد که شرایط دشواری را به انسانها تحمیل خواهد کرد. سوپرباگ ها به علت افراط انسانها در مصرف آنتی بیوتیک مقاومت بالایی در برابر داروهای عادی دارند.
سیستم هوش مصنوعی جدید که آلفرد نام گرفته با دریافت بودجه ۳.۴ میلیون دلاری از دولت فدرال استرالیا ابداع شده است. این ابزار هوش مصنوعی با بررسی اطلاعات ژنتیکی میکروبها، دادههای الکترونیک مربوط به مراقبتهای درمانی و نیز با بهره گیری از یک پایگاه داده گسترده میتواند مقاومت دارویی میکروبها را بررسی کرده و در نهایت سوپرباگ های خطرناک را شناسایی کند.
این سیستم میتواند از هر بیمار دهها هزار قطعه داده متنوع جمع آوری کند و با مقایسه این دادهها با اطلاعات قبلی به یافتن بهترین روش درمانی برای هر بیمار و بررسی پیامدهای استفاده از هر یک از این روشهای درمانی کمک کند.
از این طریق میتوان نحوه انتقال عفونت سوپرباگ ها به بدن انسان را بررسی کرد و حتی متوجه شد این نوع عفونتها به چه میزان و شیوهای از بیمارستانها به بدن افراد منتقل میشوند.