هرچند کلیات طرح اعطای تسهیلات به کارکنان شهرداری در مقابل بیماری کرونا از سوی اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید اما برخی از اعضا و نماینده شهرداری آنرا قابل اجرا ندانستند.

به گزارش خبرنگار مهر، طرح الزام شهرداری تهران به اعطای تسهیلات به کارکنان شهرداری تهران که حین انجام وظیفه مبتلا به کرونا در جلسه امروز شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت، محمد جواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی واجتماعی شورای شهر تهران در توضیح طرح گفت: بهتر است آسیب دیدگی مبتلایان کرونا هم بهتر است به بحث جانباختگان اضافه شده و شهردار مکلف به پرداخت غیرمستمر در مدت زمان قرنطینه شود.

اما حسن رسولی در مخالفت با کلیات این طرح اظهار داشت: چه ساز و کاری وجود دارد که امکان تشخیص این افراد را فراهم می کند که کارمندان شهرداری در حین خدمت مبتلا به کرونا مبتلا شده اند؟

وی افزود: هرچند نیت خیر است اما اجرای این طرح در عمل همکاران شهرداری را دچار ابهام می کند و عملاً مساعدتی نمی شود.

شهربانو امانی در موافقت با این طرح گفت: با توجه به بازدیدی که از فعالیت کارکنان شهرداری در غسالخانه بهشت زهرا و مدیریت پسماند داشتم، کسیکه در پسماندهای بیمارستانی بسیار آسیب پذیر هستند این طرح را کمک کننده دانست اما زهرا نژاد بهرام از طراحان خواست که توضیح دهند که منظورتشان از آسیب دیده چه کسانی هستند و پیشنهاد کرد که این عنوان از تیتر خارج شود چون بار تفسیری دارد.

مجیدفراهانی خواستار توضیح این مساله شد که آیا درباره اثرات مالی این طرح سنجیده شده و چه پیش بینی درباره آمار مبتلایان صورت گرفته است.

احمد مسجد جامعی خواستار نگاه انسان محور به این طرح شد و گفت: این افراد سرمایه انسانی ما هستند و برای حفط آنها باید تلاش کنیم.

کلیات این طرح با مخالفت های شدید رسولی و ترک صحن از سوی صدراعظم نوری با ۱۱ موافق به تصویب رسید.

در ادامه سالاری پیشنهاد داد آن دسته از کارکنان شهرداری که با ریسک بالایی فعالیت می کنند و در معرض ابتلای بیماری هستند بیمه شوند. اما حسن خلیل آبادی در مخالفت با این پیشنهاد گفت: علی رغم اینکه با کلیات طرح موافق بودم اما چون شهرداری خود بیمه خاصی در این باره در نظر گرفته است و بیمه وظایف خودش را در این باره انجام می دهد با این پیشنهاد مخالفم، نگاه ما انسان گرایی بود و هیچ قشری مانند نیروهای خدماتی شهردرای در معرض این بیماری نیستند، ما می خواهیم در کنار این همکارانمان که در شرایط ریسک بالایی فعال اند، حامی باشیم. اینکه وظیفه را به بیمه ها محول کنیم، خنثی کردن طرح است.

ابراهیم امینی نائب رئیس شورای شهر هم با اشاره به اینکه شهرداری تسهیلاتی به کارکنان ارائه می دهد گفت: صنعت بیمه برای این طراحی شده که افراد مسئول پرداخت زیان هستند از هستی ساقط نشوند.

حسن رسولی باز هم به این طرح اعتراض کرد، با تاکید بر اینکه کسی که در حمایت از کارکنان کسی تردید ندارد، ابراز داشت: اعتراض من تخصصی است، سوالی که من مطرح کردم این بود که شورای شهر تصور می کند این طرح آیا زمینه اجرایی دارد؟ در حالیکه نماینده شهرداری می گوید: کل کارکنان شهرداری تعیین تکلیف شده اند.

وی خطاب به معترضانش گفت: سالهای قبل مصوبه دادید از آتش نشانان پلاسکو حمایت می کنید؟ اما آیااجرایی شده است؟ آقای سالاری از جلب همکاری بیمه صحبت می کند در صورتیکه خدمات بیمه خریدنی است؟ ضمن اینکه چه کسی ریسک بالای کار را تعیین می کند؟ همه این موارد تعریف قانونی دارد. این مصوبه به لحاظ شکلی و محتوایی چیزی را متوجه همکارانمان نمی کند؟ برای چه تعداد و با چه ضوابطی باید این خدمات خریداری شود؟ ۱۴۰ هزار نفر کارمند شهرداری قابلیت اجرایی ندارد. سر کارمندان شهرداری شیره نمالید.

مرتضی الویری دیگر عضو شورای شهر با اشاره به بار مالی این طرح گفت: ایرادات آقای رسولی درست است.

امانی سخنان رسولی را توهین به اعضای پیشنهاد دهنده دانست و گفت: ما هم به مقررات و قوانین آشناییم قطعاً می شود مدیریت کرد و از ماده ۱۶ و ۱۷ در بودجه استفاده می کنیم.

مسجد جامعی خواست که اعضا این طرح را سیاسی نبینند و گفت: مساله مردم و پرسنل به سیاست ربطی ندارد و متولی نیروی انسانی همه شوراست.

بهادری نماینده شهرداری هم گفت: کارکنان دارای ریسک بالا قابل تفصیر نیست و عمده کارکنان می توانند از جمله در ریسک بالا قرار بگیرند.

در نهایت سالاری و حق شناس با استماع این اظهار نظرها پیشنهاداتشان را پس گرفتند.