به گزارش خبرگزاری مهر، داوری مرحله نیمهنهایی این پویش ۴۴٧ نامه با یکدیگر به رقابت پرداختند که دارای این ویژگیها بودند: خلاقیت در نوشتار، اصالت، رعایت اصول نگارش، تناسب گروه سنی با کتابخوانده شده، دارا بودن زبان و نگاه کودکانه و نوجوانانه، توانایی ارتباط با مخاطب و شروع و پایان مناسب بودند. همچنین این نامهها در سه گروه دبستان، متوسطه اول و متوسطه دوم انتخاب و برای داوری نهایی معرفی شدند.
هیأت داوران مرحله نهایی پویش کتابخوانی نامه به نویسنده پس از بررسی آثار راهیافته به مرحله نهایی، ٧۵ نفر را بهعنوان برگزیدگان نهایی این پویش در سه مقطع تحصیلی دبستان با ۴۵ اثر، متوسطه اول ١٨ اثر و متوسطه دوم ١٢ اثر معرفی کردند.
همچنین به جهت تقدیر و حمایت از تسهیلگران این پویش ۵ نفر از تسهیلگرانی که اعضای باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان آنان بیشترین نامه را به دبیرخانه پویش کتابخوانی نامه به نویسنده ارسال کرده بودند بهعنوان تسهیلگران برتر این پویش انتخاب شدند.
این پویش بر اساس طرحی از دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی و کتابخوانی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی تمامی استانها و دفتر یونیسف در ایران برگزار شد و اسلامشهر از استان تهران با ۳۳۵ نامه، رامهرمز از استان خوزستان با ۱۱۷ نامه، شهریار از استان تهران با ۱۰۵ نامه، ساری از استان مازندران با ۷۷ نامه، یزد از استان یزد با ۷۵ نامه، ابرکوه از استان یزد با ۷۱ نامه، سنندج از استان کردستان با ۶۲ نامه، روستای ابویسان از خراسان رضوی با ۵۵ نامه و نکا از استان مازندران با ۵۵ نامه بیشترین شرکت کنندگان در پویش کتابخوانی نامه به نویسنده را دارا بودند.
داوران پویش کتابخوانی نامه به نویسنده محبوب من عبارت بودند از: فرمهر منجزی، جعفر توزنده جانی، طیبه شامانی، ریحانه جعفری، کیمیا امینی