معاون امور امنیتی دفاعی نخست وزیر دولت نجات ملی یمن در صنعا هرگونه حماقت ائتلاف سعودی در دریای سرخ را موجب شعله ور شدن آتش جنگی بزرگ دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، معاون امور امنیتی دفاعی نخست وزیر یمن اظهارات رژیم صهیونیستی پیرامون یمن را کم اهمیت و در راستای اطمینان بخشی به کشورهای سازشکار توصیف کرد.

«جلال الرویشان» تاکید کرد: اظهارات دشمن اسرائیلی پیرامون یمن با هدف اطمینان بخشی به کشورهایی که با این رژیم عادی سازی روابط انجام داده اند صورت می گیرد نه چیز بیشتری.

وی همچنین افزود: رهبر انقلاب یمن پیش از این بر هدف قرار دادن اهداف حساس در رژیم صهیونیستی در صورت ارتکاب هرگونه حماقت علیه یمن تاکید کرده بود و یمن طی ۶ سال گذشته تا کنون توانمندی نظامی خود را ثابت کرده است.

الرویشان گفت: یمن ۶ سال است با تجاوزی مواجه است که امنیت ملی آن را تهدید می کند و توانسته است در دریا و خشکی و آسمان مقاومت کند.

این مقام یمنی ادامه داد: صهیونیست ها از زمان آغاز تجاوز از ائتلاف سعودی حمایت لجستیک می کنند و حالا تلاش دارند تهدیدات و توجیهاتی را برای کشورهای سازشگر منطقه ایجاد کنند تا در این کشورها جای پای نظامی ایجاد کنند.

الرویشان گفت: دشمن اسرائیلی پس از عادی سازی اخیر روابط با برخی کشورهای عربی از جمله کشورهای حاضر در ائتلاف سعودی تحرکات نظامی در منطقه را شروع کرده است و آنچه را که طی ۶ سال گذشته به آن دست نیافتند نخواهند توانست طی یک ماه یا حتی در دوره بایدن به آن دست یابند.

وی در پایان گفت: ما خواهان امنیت دریای سرخ و آزادی کشتیرانی هستیم اما ائتلاف متجاوز باید بداند که اگر جبهه دریای سرخ شعله ور شود، آتش آن بزرگ خواهد بود.