بیرجند - خبرگزاری مهر : صولت مرتضوی گفت: اقدام دولت در سهمیه بندی بنزین گامی اساسی در ساماندهی امور مربوط به واردات و مصرف بنزین در داخل کشور و مدیریت آن است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید صولت مرتضوی ظهر امروز درجلسه شورای ترافیک خراسان جنوبی گفت: هزینه های بالای سیاسی سهمیه بندی بنزین باعث شد در دولت های گذشته هر بار به شکلی از اجرای این طرح ملی و ضروری خود داری شود اما دولت نهم به فضل الهی و با تکیه بر پشتیبانی مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به دنبال اجرای این طرح است.

 

وی با اشاره به وجود قوانینی مبنی بر سهمیه بندی بنزین در برنامه سوم چهارم توسعه تاکید کرد: به زودی نسبت به رفع نقاط ضعف این طرح از سوی برنامه ریزان اقتصادی اقدام خواهد شد.

 

مرتضوی خاطرنشان کرد: سال گذشته پنج میلیارد دلار یارانه بنزین پرداخت شده و امسال نیز با احتساب رشد 10 درصدی باید 5/7 میلیارد دلار صرف یارانه واردات بنزین شود که این مقدار معادل 5/2 برابر اعتبارات تملک دارایی های استان های کشور است.

 

وی اذعان داشت: اگر در مصرف منابع سوختی با همین روند به پیش برویم صدمات جدی به اقتصاد کشور وارد خواهد شد که برخی مواقع جبران ناپذیر خواهد بود.

 

مرتضوی تاکید کرد: بسیاری از مشکلاتی که در مرحله اول سهمیه بندی توسط دستگاه های اجرایی مشخص شود، پس از جمع بندی، جهت رفع در مرحله دوم به مرکز منتقل می شود.

 

وی یادآور شد: شهروندان مطمئن باشند که بسیاری از موارد مشکل زا به زودی مرتفع خواهد شد و هیچ کس از افراد حقیقی و حقوقی با کمبود سوخت مواجه نخواهند شد.

 

استاندار خراسان جنوبی گفت: هیچ یک از وسایل حمل و نقل دورن شهری و برون شهری تحت هیچ شرایطی حق افزایش کرایه حمل مسافر به بهانه سهیمه بندی بنزین را ندارند.