گرگان- معاون اجتماعی انتظامی گلستان با بیان این که باید با همت همه دستگاه ها چرخه تولید اوباش را قطع کرد، گفت: امسال۱۰ هزار و ۳۸۷ نفر در مراکز مشاوره انتظامی گلستان خدمات دریافت کردند.

سرهنگ علیرضا نصیری در دیدار با تحریریه مهر اظهارکرد: انحرافات به دلیل داشتن ریشه در نابسامانی های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی پدیده چند علتی، پیچیده و حساس به شمار می آیند که مهار، کنترل، کاهش و حذف آنها نیازمند عزم ملی، هماهنگی بین نهادها و سازمان های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و تصمیم گیری همه جانبه است.

وی افزود: در صورتی که سازمان ها و نهادهای مختلف استان وظیفه خود را به صورت کیفی و کامل انجام دهند، به طور طبیعی زمینه پیشگیری و کنترل انحرافاتی نظیر اعتیاد، ناهنجاری در پوشش، نزاع و درگیری، اختلافات خانوادگی و غیره و جرایمی همچون سرقت و مواردی از این قبیل ایجاد خواهد شد.

نصیری ادامه داد: ماهیت ذاتی انحرافات به گونه ای است که پس از برخورد پلیس با آنها باید مراحل بازپروری، درمان و اصلاح رفتار و ساماندهی رویه ها، توسط دیگر دستگاه ها ی ذیربط دنبال شود.

معاون اجتماعی انتظامی گلستان با تأکید بر اینکه پیشگیری از جرائم نیازمند عزم جدی همه دستگاه ها است، گفت: معضلاتی از قبیل اعتیاد، بدحجابی و خرده فرهنگ های کج رو از انحرافات عمده محسوب می شوند و تاثیر جدی بر آشفتگی های اجتماعی دارند.

وی اضافه کرد: عدم رعایت حجاب، بیشترین اثر منفی را بر رفتار و فرهنگ عمومی به خصوص جوانان و نوجوانان داشته و نقش مستقیمی در افزایش آسیب ها، جرائم و آشفتگی هایی نظیر مزاحمت های خیابانی و فساد اخلاقی دارد که این گونه مزاحمت ها مورد اعتراض بانوان هم بوده و برخی قتل و نزاع و درگیری را به همراه دارد.

نصیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید چرخه تولید اوباش را با برخورد قاطع با آنها قطع کرد و اراذل را به مردم معرفی کرد زیرا امنیت خط قرمز پلیس است.

معاون اجتماعی انتظامی گلستان اظهارکرد: در ۹ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۳۸۷ نفر در مراکز مشاوره و مددکاری انتظامی استان خدات دریافت کردند و ۸۶ درصد پرونده ها به مصالحه ختم شده است.

وی همچنین از راه اندازی مرکز آرامش شماره دو در گنبدکاووس خبرداد و گفت: تحقق این امر در کاهش آسیب های فردی و اجتماعی موجود در شرق استان بسیار موثر است و سهولت دسترسی و کاهش هزینه های مراجعان این بخش از کشور را در پی خواهد داشت.