قم- نماهنگ «زیارت حبیب» در آستانه سالروز شهادت سرداران شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس با محوریت پرداختن به دلتنگی زائرین اربعین حسینی در فراق حاج قاسم و ابومهدی‌المهندس منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه سالروز شهادت سرداران شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نماهنگ «زیارت حبیب» با محوریت پرداختن به دلتنگی زائرین اربعین حسینی در فراق ابومهدی المهندس و حاج قاسم سلیمانی منتشر شد.

این نماهنگ در ایام اربعین حسینی بر سر مزار ابومهدی المهندس در وادی السلام نجف فیلم‌برداری شده و روایتگر عرض ارادت مردم عراق و زائرین حسینی به شهید والامقام ابومهدی المهندس است.

نماهنگ زیارت حبیب توسط واحد رسانه گروه مستندسازان روایت مقاومت و به کارگردانی و تصویربرداری محمدحسین رضایی و زهیر صیدانلو تولید شده است.