بهارستان- امام جمعه شهر گلستان گفت: رشادت‌های سردار «شهید سلیمانی» همیشه در تاریخ جهان اسلام جاودان باقی خواهد ماند و نکات ارزشمند وصیت نامه ایشان باید برای جوانان تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود نورپور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گلستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سرافراز سردار قاسم سلیمانی اظهار داشت: ما کجا و از این شهید والامقام سخن گفتن کجا وی چهره بین المللی و دارای شخصیت بی نظیری در جهان اسلام بود.

وی در ادامه افزود: شهادت این عزیز دل تمام مسلمین جهان را متأثر کرد ولی شهادت وی توسط شیطان بزرگ آمریکا، پاداش و مزد ۴۰ ساله وی بود که دریافت کرد و به آرزوی خود رسید.

نورپور تاکید کرد: یاد و خاطره حاج قاسم باید زنده نگه داشته شود و جوانان و مردم وصیت نامه این شخصیت بزرگ را بخوانند که نکات بسیار ارزشمندی در آن وجود دارد و نکات ارزشمند وصیت نامه سردار شهید سلیمانی به جوانان گوشزد شود

امام جمعه شهر گلستان همچنین عنوان داشت: عاملان این جنایت بزرگ منتظر انتقام سختی از سوی هم رزمان شهید سلیمانی باشند.

وی با اشاره به گرامیداشت و تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه نیز گفت: خداوند متعال در قرآن کریم، آیه شریفه مباهله و یا آیه تطهیر و یا در سوره مبارکه انسان و نیز آیات مبارکه سوره کوثر، آن حضرت را عزیزترین افراد نزد پیامبر و اسوه پاکی و عصمت و شخصیت نمونه فضائل انسانی و مکارم اخلاقی معرّفی می‌فرماید و ماه جمادی یادآور یکی از غم‌انگیزترین حوادث تاریخ است که در نوع خود مانند و نظیر ندارد.