حجت الاسلام رضا غلامی در گفتوگو با خبرنگار مهر، مهمترین فعالیت بنیاد هدایت را ساماندهی و شبکه سازی امامان محله شهر و روستا عنوان کرد و گفت: طبق کنترل پروژهای که در ستاد عملیات سردار سلیمانی انجام شد، بنیاد هدایت با کارگروه مسجد که شامل شبکه امامت سازمان تبلیغات اسلامی در قالب روحانیون مستقر، امام محلات و پایگاههای فرهنگی اجتماعی، جزو پیشتازترین و موفق ترین عرصههای ستاد عملیات حاج قاسم سلیمانی، ارزیابی و معرفی شد.
وی به مناسبت ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: با احترام به مصوبات ستاد ملی کرونا، تکلیف دینی خود را نیز باید در راستای بزرگداشت شعائر و مناسبات مذهبی به انجام برسانیم که در این خصوص، کرونا ما را به سمت الگوهای نوین و تنوع برنامهها سوق داده و با بهره مندی از ظرفیت فضای مجازی این ایام را گرامی میداریم.
مدیر مسئول بنیاد هدایت به فعالیت راهیاران استانی در پیشبرد اهداف بنیاد اشاره کرد و گفت: امامان محله موفق و پیشرو که دارای ظرفیت و استعداد شایسته در امر تبلیغ هستند در کف جامعه و کنار مردم برنامههای تبلیغی را حتی در نبود مجموعه خاص نیز با قوت و قدرت هدایت میکنند که از راهیاران استانی خواستیم به سراغ آنان رفته و از فعالیت آنها تجربه نگاری انجام دهند تا تبادل اطلاعات و نیازها بنا به زیست بوم مناطق صورت گیرد.
وی از وجود پنج هزار امام محله شهر و روستا در کشور خبر داد و افزود: امامان محله در اجرای عملیات سردار سلیمانی طبق سایت و شبکه پشتیبانی که طراحی شده بود با دسترسی به محتوا، ایدهها، کلیپها و ویدئوهای بارگذاری شده به ارائه خدمات پرداخته و گزارش فعالیت خود را به این سایت ارسال کردند که در ارزیابی به عمل آمده از موفقیتهای چشمگیری برخوردار بودند.
حجت الاسلام غلامی تعالی شبکه امامت را وظیفه مهم بنیاد هدایت بیان کرد و افزود: راه اندازی و تعالی شبکه امامت در راستای پیاده سازی گفتمان این شبکه، با پشتوانه اندیشهای و علمی طبق نظر مجمع علمای بنیاد، در دستور کار بنیاد هدایت قرار دارد تا امامان محله تراز و اندیشمند را در مساجد به امامت انتخاب شود.
مدیر بنیاد هدایت بر ضرورت هم اندیشی متولیان امور مساجد در ارائه فعالیت فرهنگی و دینی تاکید کرد و گفت: نهادهای دخیل در امور مساجد اعم از دفتر امام جمعه، حوزه علمیه، اوقاف و امور خیریه، بسیج و سازمان تبلیغات اسلامی بایستی با همفکری و پرهیز از موازی کاری در احیای مساجد تلاش کرده و کارکرد اجتماعی مساجد را گسترش دهند.
وی از راه اندازی سامانه جامع اطلاعات امامان محله خبر داد و گفت: با هدف تجمیع اطلاعات معاونت پژوهش به طراحی سامانه جامع اطلاعات برای دریافت گزارش فعالیتها و آمار و اطلاعات مختص این شبکه تبلیغی پرداخته و با فعالیت این سامانه تبادل اطلاعات و تجربیات به صورت گسترده انجام خواهد شد.