رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، طی حکمی خطاب به دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، این وزارتخانه را میزبان سی‌ و پنجمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، طی حکمی خطاب به دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، ضمن تقدیر از وزارت بهداشت به پاس تلاش‌های مجدانه در مسیر مبارزه با بیماری کرونا، این وزارتخانه را میزبان سی‌ و پنجمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور معرفی کرد.

در این نامه آمده است: «با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و شهدای مدافع سلامت، از زحمات مجدانه و مومنانه و خالصانه همه کادر درمانی کشور بخصوص وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قدردانی می‌کنم. بی‌شک این فداکاری و ایثار برگرفته از روح حقیقی قرآن و نمایانگر عصاره همه فضائل و معارفی است که ائمه اطهار علیه السلام به آن رهنمون بوده‌اند.

نظر به سوابق ارزشمند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برنامه ریزی و راهبری فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاهی و با عنایت به مصوبه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها مبنی بر گردشی بودن میزبانی جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان و پیرو اعلام آمادگی قبلی آن وزارتخانه، بدینوسیله حکم میزبانی و برگزاری سی‌وپنجمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعطا و ابلاغ می‌شود.

بر اساس این ابلاغ، مقتضی است جنابعالی و مجموعه تابعه که بحمدلله از حضور استادان فرزانه و انقلابی، دانشجویان مشتاق معارف قرآن و عترت و پرسنل متعهد و ولایتمدار بهره‌مند است، با برگزاری هر چه شایسته‌تر این جشنواره، موجبات تحقق منویات قرآنی مقام عظمای ولایت مدظله‌العالی و افزایش حضور دانشگاهیان در فعالیت‌های قرآن و عترت و بهره‌مندی هر چه بیشتر از انوار تابناک ثقلین را فراهم آورید.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این نامه پیشنهاداتی را در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی برنامه‌های این دوره از جشنواره اعلام کرده است. 

«تقویت هرچه بیشتر ایفای نقش حداکثری فعالان قرآن و عترت در سطح دانشگاه‌ها در برگزاری جشنواره»، «همکاری مستمر با اعضای شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها»، «برنامه ریزی ویژه در راستای تقویت رویکرد محتوایی و معرفتی جشنواره»، «ظرفیت سازی و زمینه سازی ویژه جهت حضور حداکثری دانشجویان»، «ارائه برنامه‌های نوین و جذاب» و «بهره گیری شایسته از تجارب برگزار کنندگان قبلی جشنواره» از جمله این پیشنهادات است.