یک کارشناس مطلع مسائل منطقه آسیای میانه کشورمان در ارتباط با انتشار خبری در مورد ترکمنستان به نقل از خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس آن را نشانه شیطنت رسانه‌های غربی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرغم انعکاس این موضوع نزد برخی رسانه های کشورمان باید گفت که مسائل داخلی ترکمنستان ارتباطی با ایران نداشته و دلیل آشکار این امر گسترش روابط دو جانبه ایران و ترکمنستان از زمان مستقل شدن آن کشور بوده است.

مراودات تاریخی و قرابت های فرهنگی دو ملت و حساسیتی که هم ایران و هم ترکمنستان نسبت به یکدیگر و نزدیکی بیشتر روابط دو کشور دارند بر کسی پوشیده نبوده است.

در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی و رئیس جمهور قبلی ترکمنستان نیازاف، روابط دو کشور  در همه زمینه ها گسترش یافت و مردم استانهای شمالی ایران و مناطق مجاور و مرکزیت سیاسی ترکمنستان  از رونق مبادلات تجاری و اقتصادی منتفع شدند.

رئیس جمهور جدید ترکمنستان نیز چند هفته پیش به جمهوری اسلامی ایران سفر کرد.

این سفر به نوبه خود نشانه عزم محمد اف نسبت به گسترش روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران  بوده است. فزون بر آن کارشناسان سیاسی و اقتصادی با توجه به برنامه های توسعه اقتصادی که زیر نظر مستقیم رئیس جمهور جدید ترکمنستان تهیه شده، آینده خوبی را در روابط دو کشور همسایه پیش بینی می کنند.

ادعاهای رسانه های آنگلوساکسونی و کشورهایی که اهداف مغایر با منافع مردم منطقه آسیای مرکزی دارند، در مورد تحولات سیاسی و اقتصادی ترکمنستان را نیز باید از همین زاویه تحلیل کرد.

واقعیت این است که استقلال سیاسی ترکمنستان که پایه آن از زمان نیازاف گذاشته شد ، خوشایند کشورهایی که به مداخله گری عادت دیرینه دارند نبوده و سیاه نمایی آسوشیتدپرس در مورد وضعیت اقتصادی ترکمنستان را نیز باید در این چارچوب مورد توجه قرار داد.

دولت ترکمنستان از بدو استقلال تاکنون برغم مشکلات بسیار زیاد و بافت فرهنگی و جغرافیایی خاص آن کشورکارنامه‌ اقتصادی قابل قبولی داشته و سرمایه گذاری های زیادی در امور زیربنایی نموده است و شکی نیست که آینده بهترین برای مردم ترکمنستان متصور گردد.