گرگان- دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: برنامه ریزی برای روستای زیارت باید با افق ۱۵ الی۲۰ ساله بوده و صرفا به دنبال علاج بخشی چند ماهه نباشید.

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم پالیزدار در جلسه شورای پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز استان اظهار کرد: باید تعریف زمین خواری برای دست درازان به اراضی ملی و کسانی که تصرفاتی صورت می‌دهند با کشاورزی که در زمین خود به دنبال تغییر کاربری است، تفاوت داشته باشد.

وی تصریح کرد: برنامه ریزی برای روستای زیارت باید با افق ۱۵_۲۰ ساله باشد و صرفاً به دنبال علاج بخشی چند ماهه نباشیم.

پالیزدار افزود: موضوع روستای زیارت پیچیدگی خاص خود را دارد اما هدف ما حمایت از روستاییان و حفظ حقوق آنها و همچنین مقابله با متصرفان اراضی ملی و مستثنیات و ممانعت از گسترش ساخت و سازهای غیر اصولی و غیرمجاز است.

وی ادامه داد: شرایط گلستان به نسبت دیگر استان‌های شمالی در ساخت و سازهای غیرمجاز بهتر است و ثبت کاداستر اراضی مانعی تأثیرگذار در ممانعت از دست درازی به اراضی ملی می‌شود.

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: با کسانی که برای تصرف منابع ملی اقدام می‌کنند برخورد جدی صورت می‌گیرد.

استاندار گلستان هم اظهارکرد: به ساخت و سازهای غیرمجاز در استان به شدت حساس هستیم و تلاش می‌کنیم با همراهی همه دستگاه‌ها با آن مقابله کنیم.

هادی حق شناس افزود: طرح ویژه با ساختار ویژه در مورد روستای زیارت ظرف مدت ۱۰ روز به شورای عالی معماری و شهرسازی، نه با هدف افزایش رفاه سازندگان و گسترش ساخت و ساز غیرمجاز بلکه با هدف ایجاد محدودیت ارسال خواهد شد.

استاندار گلستان گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز صورت گرفته در چهار پهنه محور توسکستان باید به مراجع قضائی جهت صدور رأی معرفی شوند و اگر چنانچه رأی قلع بنا و یا برائت صادر شده باید دوباره مورد بررسی و بازبینی قرار گیرد.

حق شناس تاکید کرد: دستگاه‌های خدمت رسان در بستر ساخت و سازهای غیرمجاز اجازه ارائه خدمت ندارند.

وی یادآور شد: ثبت کاداستر ۹۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان تا کنون صورت گرفته و تلاش داریم تا پایان سال ثبت کاداستر تمام اراضی استان صورت گیرد که با این اقدام شک و شبهه‌ای برای دستگاه‌های اجرایی باقی نمی‌ماند و تعیین تکلیف می‌شوند.