به گزارش خبرنگار مهر، حمید پیروی دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ صبح امروز در نشست خبری این کنگره که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: پاندمی کرونا در مقیاسی وسیع تمام حوزههای زندگی را تحت تأثیر قرار داده و همراه با پیامدهای روانشناختی، اقتصادی و اجتماعی قابل تأمل بوده است.
وی ادامه داد: در این میان نظام آموزش عالی از جمله نهادهایی بوده که تأثیر پذیری چند وجهی داشته به گونهای که ضرورت انطباق شناختی و رفتاری با پیامدهای این تأثیر پذیری تبدیل به یک اولویت در عرصه برنامه ریزی و اجرا در نظام آموزش عالی شده است.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران افزود: اما انطباق خردمندانه نیازمند آن است که نخست شناخت علمی از پیامدهای گوناگون آموزشی، اجتماعی و روانشناختی پاندمی کرونا صورت گرفته تا این شناخت علمی مبنای برنامه ریزی های دقیق و اقدامات پژوهش محور شود.
وی ادامه داد: از همین رو برگزاری «نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹» رویدادی جهت اقدام نظام مند در این راستا است، به گونهای که با مشارکت فرهیختگان دانشگاهی، پژوهشگران و صاحبنظران علاقه مند فرصت برای هم افزایی دانش فراهم شده و بدین شکل زمینه برای گامهای مطمئن نظام آموزش عالی در دوران کرونا برداشته شود، بنابراین امید است این رویداد فرصت مشارکت مسئولانه و تولید دانش در این عرصه را فراهم کند.
پیروی ادامه داد: در این کنگره، ابعاد مختلف سلامت جسمی و روانی دانشجویان بررسی می شود، چرا که ما نگران بهداشت روان دانشجویان خود هستیم.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران افزود: آمارها نشان می دهد که شاهد پیک مشکلات روانشناختی در دانش آموزان و دانشجویان هستیم، بنابراین ضروری به نظر می رسد که توجه مسئولان به ویژه و مسئولان آموزش عالی را بیشتر از قبل به موضوع سلامت جسم و بهداشت روان دانشجویان جلب کنیم.
وی افزود: جلسات داوری کنگره ۱۱ دی ماه برگزار شد و مقالات داوری شد، ۱۵۰۰ نفر می توانند در این کنگره مشارکت کنند. برای مشارکت کنندگان گواهی حضور صادر می شود که سامانه آن نیز پیش بینی شده است.