به گزارش خبرگزاری مهر، امیرعلی فریدونفر با اشاره به اهداف طرح شهید سلیمانی و همکاری دستگاههای مردم نهاد، افزود: طرح مذکور با محوریت غربالگری محله محور در سطح جامعه برنامه ریزی شد و اکنون در محله بازار بزرگ تهران با توجه به شلوغی و پرتردد بودن اجرا میشود.
به گفته رئیس مرکز بهداشت شرق تهران، با توجه به اهمیت رعایت دستورالعملهای بهداشتی و محدودیتها توسط اصناف و بازاریان پس از برگزاری جلسات هماهنگی، اجرای طرح مذکور به صورت فوری و ضربتی از صبح آخرین روز دیماه ۹۹ آغاز شد.
وی با اشاره به همکاری سازمانهای مردم نهاد، بسیج و هلال احمر، معتمدان، اصناف و بازاریان در اجرای طرح مذکور افزود: در این طرح بازار به ۱۲ خوشه اصلی تقسیم شده است که غربالگری هر خوشه توسط تیمهای سه نفره متشکل از مراقبان سلامت، بسیجیان و نیروهای هلال احمر انجام میشود. تیمهای مذکور در این راستا به غربالگری کرونای اهالی بازار از کسبه گرفته تا کولبران، کارگران و حتی مراجعهکنندگان میپردازند.
رئیس مرکز بهداشت شرق تهران یادآور شد: پس از غربالگری افراد مشکوک در هر خوشه توسط مراقبان سلامت به چهار مقر یا محل استقرار نمونه گیران در بازار هدایت میشوند تا تست PCR یا تست تشخیص کووید ۱۹ از آنان گرفته شود. در صورت مثبت بودن تست، مقدمات قرنطینه بیماران مهیا خواهد شد.
وی بازار تهران را یکی از مراکز پرتردد شهر و یکی از اماکن پرخطر برای شیوع و انتقال بیماری کووید ۱۹ برشمرد به نحوی که در صورت ابتلای کسبه بازار به کرونا و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و حفاظتی ممکن است در یک روز بیش از ۵۰ نفر را به این ویروس مبتلا کنند.
فریدونفر ابراز امیدواری کرد که اجرای طرح هر مغازه یک پایگاه سلامت با همکاری شهروندان و اصناف و بازاریان گام مؤثری در راستای کاهش شیوع بیماری کرونا باشد.