سخنگوی هیأت مذاکره‌کننده دولت افغانستان در دوحه قطر اعلام کرد: طالبان ۹ روز است مذاکره‌ای را با هیأت افغانستان انجام نداده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، «نادر نادری» سخنگوی هیأت مذاکره‌کننده دولت افغانستان در دوحه قطر امروز سه شنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که هیأت مذاکره کننده طالبان ۹ روز است که گفتگوهای بین الافغانی را متوقف کرده است.

سخنگوی هیأت مذاکره‌کننده دولت افغانستان در شهر دوحه قطر در این خصوص نوشت: هیأت مذاکره‌کننده صلح افغانستان با خلوص نیت برای رسیدن به این هدف در دوحه حضور دارند. ۹ روز است که طرف مقابل هنوز آماده برگزاری نشست رسمی و بحث برای پایان جنگ نشده است.

گفتنی است که دومین دُور روند مذاکرات صلح دولت افغانستان با گروه طالبان در دوحه پایتخت قطر ۷ ژانویه ۲۰۲۱ آغاز شد؛ اما هیئت‌های مذاکره کننده پیرامون پیشرفت در این مذاکرات هیچ بیانیه‌ای را منتشر نکرده‌اند.