گرگان- معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان از ثبت پنج اثر ارزشمند طبیعی استان در فهرست میراث طبیعی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سارا اخوت اظهارکرد: در جلسه روز گذشته شورای ثبت میراث طبیعی کشور که با حضور مصطفی پورعلی مدیرکل ثبت آثار کشور و اعضای شورای ملی ثبت طبیعی برگزار شد، تعداد ۵ اثر شاخص طبیعی استان در فهرست آثار کشور به ثبت رسید.

وی خاطرنشان کرد: این آثار ثبتی شامل رویشگاه درختان سرونوش علی‌آبادکتول، رویشگاه درختان زربین رامیان، درخت کهن‌سال چنار روستای سرطاق بندر گز، لس‌های استان گلستان و پدیده زمین‌شناسی دره شمشیر بر روستای چمن‌ساور کردکوی می‌شود.

اخوت تصریح کرد: با ثبت آثار در فهرست میراث طبیعی قوانین حاکم و جاری کشور به‌عنوان چتر حمایتی این آثار قرارگرفته و در کنار دیگر دستگاه‌های متولی به حفاظت و ماندگاری آثار ثبت شده کمک خواهد کرد.

وی امیدواری کرد: با توجه به وجود مواریث طبیعی فراوان در استان گلستان، با ثبت این آثار طبیعی ارزشمند در فهرست آثار ملی، گام‌های ارزنده‌ای برای حفظ مواریث طبیعی و ارزشمند نگارستان ایران برداشته‌شده و زمینه‌های جلب و جذب گردشگران داخلی و خارجی به این استان بیش‌ازپیش فراهم شود.

لوح ثبت این آثار پس از طی تشریفات قانونی با امضا وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور صادر و ابلاغ خواهد شد.