سمنان- به همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات شهرستان سمنان ۵۰ دستگاه غیر مجاز ماینر کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سپاه سمنان، به همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات شهرستان سمنان ۵۵ دستگاه ماینر (استخراج ارز دیجیتال) از دو واحد تجاری در حاشیه شهر سمنان و پنج دستگاه از یک واحد مسکونی کشف و ضبط شد.

پیرو گزارش‌های مردمی مبنی بر استفاده غیر مجاز دستگاه‌های ماینر، پس از بررسی گزارشات واصله توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات شهرستان سمنان، با هماهنگی و همراهی مأمورین شرکت توزیع برق و سازمان تعزیرات حکومتی از دو واحد مذکور بازرسی و جمعاً ۶۰ دستگاه کشف و توقیف شد.

برابر اعلام کارشناسان شرکت توزیع برق، برق مصرفی این تعداد دستگاه برابر با مصرف ۱۰۰ واحد مسکونی در روز بوده و ارزش تقریبی محموله کشف شده ۵۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.

متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و پرونده برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.