گناوه- رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با تاکید بر لزوم حذف نگاه‌های باندی و جناحی در بین مسئولان، گفت: روحیه کار و تلاش جهادی باید به ویژه بین جوانان تقویت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی سه‌شنبه‌شب در نشست مجازی انقلاب اسلامی، بایدها و واقعیت‌ها در گناوه با تبریک دهه مبارک فجر و میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: امام خمینی (ره) دارای روحیه انقلابی و جهادی بودند و انقلاب اسلامی مدیون مجاهدت ایشان است.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه امام خمینی دارای این روحیه و باور بود که باید تحولی در جامعه ایجاد شود افزود: رسالت شخصیتی مانند امام خمینی (ره) این بود که این باور را که می‌توان تحولاتی را در جامعه ایجاد کرد در مردم و خواص و نخبگان ایجاد کند و اگر حرکت کنند اراده الهی هم تعلق می‌گیرد که به نتیجه برسند که در نتیجه این تفکر و حرکت انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.

وی گفت: انقلاب اسلامی به تعبیر اروپایی‌ها و بسیاری از دانشمندان، انقلاب به نام خدا بود و در عصر افول دین که غرب و شرق با دین مبارزه می‌کردند و در ایران نیز به تضعیف باورهای دینی و اسلام می‌پرداختند تا مردم پیرو فرهنگ وارداتی غرب باشند، پیروز شد.

حسینی ادامه داد: امام خمینی (ره) به نام خدا و اسلام حرکت انقلاب را که با فطرت پاک انسان‌ها ارتباط داشت آغاز کرد و این انقلاب با همراهی مردم به پیروزی رسید.

وی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری که این انقلاب بدون نام خمینی (ره) در جهان مطرح نمی‌شود اضافه کرد: امام خمینی (ره) با دیگر رهبران جهان و انقلاب‌ها متفاوت بود و همه ما مدیون این حرکت ایشان هستیم.

ابرقدرت‌ها جرأت درگیری با ایران را ندارند

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی یادآور شد: موضوع نشست «انقلاب اسلامی بایدها و واقعیت ها» برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری که در آن نقاط قوت و ضعف‌هایی اشاره و توصیه‌هایی فرموده‌اند که باید به این توصیه‌ها عمل شود تا بتوان به اهداف بلند انقلاب دست یابیم.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی دارای دستاوردهای بزرگی است ولی بین آنچه که می‌خواهیم به آن برسیم با آنچه که وجود دارد هنوز فاصله است و باید دید این فاصله‌ها را چگونه باید پر کرد و چه راهکار وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب، رهبر معظم انقلاب به برخی دستاوردهای مهم انقلاب اشاره فرموده‌اند افزود: ثبات و حفظ تمامیت ارضی و امنیت کشور یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است.

وی گفت: در دوران‌های مختلف تاریخی بخشی‌هایی از کشور و خاک ایران در اثر بی کفایتی پادشاهان از دست رفته و از کشور جدا شده است ولی در دوران انقلاب اسلامی با وجود هشت سال جنگ تحمیلی در ابتدای پیروزی انقلاب که هنوز نیروهای نظامی ساماندهی و انسجام نداشتند و انقلاب نوپا بود، حتی یک وجب از خاک کشور ما جدا نشد که دستاورد بسیار بزرگی است.

وی اضافه کرد: امروز نیز پیشرفت‌های نظامی کشور ما به گونه‌ای است که حتی ابرقدرتی مانند آمریکا جرأت درگیری با ایران اسلامی را ندارد.

حسینی خاطرنشان کرد: دوران جنگ همه مهمات و اسلحه ما وارداتی بود و قدرت ساخت در داخل را نداشتیم ولی امروز به این فن آوری رسیده‌ایم که از لحاظ دفاعی خود را تقویت و تأمین کنیم که دشمنان جرأت ندارند به قلمرو ایران نزدیک شوند.

وی با اشاره به دستاوردهای علمی کشور گفت: توسعه علمی کشور بعد از انقلاب بسیار چشمگیر بوده است و ایران در برخی رشته‌ها جز ۱۰ کشور اول جهان است و در جایگاه بالایی هستیم که حتی کشورهای پیشرفته انتظار همکاری دارند.

افزایش میزان مشارکت مردم

وی گفت: توسعه زیرساخت‌های حیاتی، افزایش میزان مشارکت مردم، فقر زدایی، افزایش اخلاق و معنویت در جامعه و ایستادگی در برابر قدرت‌های بزرگ از دیگر دستاوردها انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی افزود: در کنار نقاط قوت، ضعف‌هایی مانند برخی ناهنجاری‌های و نابسامانی‌های فرهنگی و اقتصادی، فاصله طبقاتی وجود دارد و هنوز تا وضع مطلوب فاصله است.

رئیس سابق دانشگاه پیام نور کشور ریشه و دلایل برخی از ضعف‌ها را دشمنی و عناد استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکا، تهاجم فرهنگی، تحریم‌های اقتصادی، وجود نفوذی‌ها از ابتدای انقلاب تا کنون دانست و گفت: در کنار این دلایل ضعف مدیریت‌ها و نبودن روحیه جهادی و انقلابی و ساده زیستی در برخی از مسئولین، نگاه‌های باندی و جناحی و به دنبال منافع خود بودن به جای خدمت به مردم از دیگر موانع تحقق اهداف انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از ناهنجاری‌ها به خود مردم مربوط است گفت: نداشتن اعتماد به نفس، روحیه رفاه طلبی، بالا رفتن سطح توقعات از دلایلی که در مقابل شعار ما می‌توانیم قرار دارد لذا فرهنگ جامعه و روحیه کار و تلاش جهادی باید به ویژه بین جوانان تقویت شود.

در پایان این نشست دکتر محمد حسینی به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد.