نایب رئیس کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر کشور، گفت: شاخص سال های از دست رفته با ناتوانی در اثر ابتلاء به عارضه پای دیابتی ۵۸۴۸ سال است.

به گزارش خبرگزاری مهر، باقر لاریجانی، با اعلام اینکه شیوع دیابت در جمعیت بزرگسال ایران ۱۱.۴ درصد است، افزود: از هر چهار بیمار دیابتی، یک نفر دچار زخم پای دیابتی می‌شود که در نتیجه مشکلاتی همچون طول مدت بالای بستری در بیمارستان، قطع اندام تحتانی و مرگ و میر را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: پای دیابتی به عنوان یکی از عوارض بیماری دیابت بار سنگینی را بر بیماران و نظام ارائه مراقبت‌های بهداشتی در دنیا تحمیل می‌کند به طوری که هرچند بیش از نیمی از موارد آمپوتاسیون‌های غیر تروماتیک را اختلالات پای دیابتی تشکیل می‌دهند، اغلب این مشکلات با مراقبت‌های منظم قابل پیشگیری هستند.

نایب رئیس کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر کشور، با اعلام اینکه در حال حاضر شیوع دیابت در جمعیت بزرگسال ایران ۱۱.۴ درصد است، گفت: متأسفانه در کشور ما شاخص سال‌های از دست رفته با ناتوانی در اثر ابتلاء به عارضه پای دیابتی ۵۸۴۸ سال است.

وی تصریح کرد: با توجه به بار حاصل از دیابت و عوارض آن و نیز محدودیت منابع تأمین کننده نیازهای بهداشتی درمانی جامعه، دیابت یکی از اولویت‌های بهداشتی درمانی جهان، به ویژه در کشور ما بوده و اتخاذ اقداماتی مؤثر جهت پیشگیری و درمان دیابت به منظور کاهش این بیماری و عوارض آن ضروری است.