ساوجبلاغ - فرماندار ساوجبلاغ از احتمال شیوع آنفلوآنزای مرغی در این شهرستان خبر داد و گفت: البته هنوز موارد خاصی از این بیماری در شهرستان رؤیت نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهرور عصر چهارشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوجبلاغ که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: مشارکت بالای ۹۷ درصدی اصناف و همکاری مردم در پایین آوردن سطح کرونا و نیل به منطقه آبی در ساوجبلاغ جای تقدیر و تشکر دارد.

وی بیان کرد: در ساوجبلاغ توانستیم پنج مرکز قرنطینه در شهرها آماده و تجهیز کنیم تا در صورت لزوم از آنها استفاده نمائیم که خوشبختانه مشکل تا آنجا نرسید.

فرماندار ساوجبلاغ تصریح کرد: در بحث تنظیم بازار توانستیم یک الگوسازی برای دیگر شهرستان‌ها داشته باشیم و آن‌هم استفاده از سالن مدیریت بحران برای توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم در زمانی که قیمت در بازار قابل کنترل نبود و ما توانستیم با تهیه و توزیع مناسب و حتی مویرگی در بخش‌ها و در کل ۹۱ روستا، قیمت‌ها را تا حدودی کنترل و اقلام را به دست مردم نیازمند برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌هایی که شده، برای توزیع اقلام مورد نیاز شب عید، تعداد ۶ مغازه بزرگ در مرکز خرید بعثت و سالن مدیریت بحران آماده توزیع مایحتاج ضروری شب عید خواهد بود.

مهرور با اشاره به احتمال شیوع آنفلوآنزای مرغی گفت: موارد خاصی از این بیماری در شهرستان رؤیت نشده و باید همه دستگاه‌ها به این مسئله مهم اهتمام ورزند تا خدای ناکرده شاهد انتقال این بیماری از مناطق دیگر به ساوجبلاغ نباشیم که در این صورت خسارتی کمتر از کرونا محتمل نیست.

وی خواستار مشارکت شهرداری‌ها برای احداث و راه‌اندازی سریع گرمخانه برای بانوان و آقایان کارتن‌خواب در این شهرستان شد.

فرماندار ساوجبلاغ افزود: وضعیت تصفیه‌خانه‌های شهرستان باید به خوبی پایش و گزارشات آن به فرمانداری ارسال شود.

تبعات کرونا باید مدیریت شود

نادر بیننده مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری البرز هم گفت: با شیوع بیماری کرونا در کشور شاهد تبعات اقتصادی، روانی و اجتماعی و نیاز افراد بیشتر جامعه به دستگاه‌های حمایتی به‌صورت مشهود بودیم و باید در این خصوص مطالعه و برنامه‌ریزی شود تا شاهد عواقب نگران‌کننده‌ای در ادامه نباشیم.

مدیرکل امور بانوان استانداری هم افزود: باید راه‌حل‌هایی برای مقابله با تبعات کرونا اندیشیده شود و در سلامت روان افراد با جدیت ورود کنیم.

مریم اسماعیلی‌فرد افزود: توجه به جایگاه حمایتی ویژه برای زنان سرپرست خانواده در برگزاری بازارهای روز و راه‌اندازی سریع گرمخانه و جلوگیری از تکدی‌گری بانوان در سطح شهرها باید پیگیری و همکاری شوند تا شاهد اتفاقات ناگواری برای این قشر آسیب‌پذیر جامعه نباشیم.

عادی‌انگاری عامل شیوع بیشتر کرونا در جامعه

رئیس شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ هم با گلایه از برگزاری دورهمی‌ها گفت: با اجرای طرح شهید سلیمانی شاهد کنترل بیماری کرونا در ساوجبلاغ هم بودیم و می‌طلبد تا با ادامه این طرح و با برنامه‌های آموزشی و نظارت‌های مستمر شاهد کنترل این ویروس منحوس باشیم.

علی رنجبرپور اظهار کرد: عادی‌انگاری یکی از مسائلی که باعث شیوع بیشتر کرونا در جامعه می‌شود، بنابراین مردم باید با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه زدن ماسک زنجیره شیوع این بیماری را قطع کنند.

وی با اشاره به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بیان کرد: باید تیم‌های واکنش سریع به منظور آمادگی مقابله با این بیماری تشکیل شود و نظارت بر بر مرغداری‌ها را افزایش دهیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ متذکر شد: ورود فاضلاب‌های شهرک صنعتی به مزارع، وجود سگ‌های بلاصاحب و ناقل و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط روزبازارها از جمله مشکلاتی است که باید به آن رسیدگی شود.