رئیس جمهور ترکیه امروز در پاسخ به انتقاد از رویدادهای دانشگاه بوغازایچی خطاب به آمریکا اعلام کرد: از اتفاقات کشورتان شرم نکردید؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز جمعه و پس از شرکت در نماز جمعه در منطقه اسکودار استانبول در جمع خبرنگاران در واکنش به رویکرد مقامات آمریکا و اتحادیه اروپا در قبال رخدادهای اخیر در دانشگاه بوغازایچی استانبول گفت: آمریکا و اتحادیه اروپا می‌گویند، ما اتفاقات دانشگاه بوغازایچی را محکوم می‌کنیم.

رئیس جمهور ترکیه در این خصوص ادامه داد: به آمریکا می‌گویم که آیا شما از اتفاقاتی که در جریان انتخابات کشورتان روی داد از جنبه دموکراسی شرم نکردید؟

وی در خصوص اعتراضات اخیر در دانشگاه بوغازایچی استانبول ادعا کرد: این تظاهرات‌ها به هیچ وجه دانشجویی نیستند و گروه‌هایی هستند که به بهانه مخالفت با انتصاب رییس جدید دانشگاه می‌خواهند داستان پارک گزی را دوباره اجراء کنند و متاسفانه برخی از جوانان نیز فریب آنها را می‌خورند.