به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی برج میلاد، با اشاره به اینکه روز گذشته عکسی از مجسمه استاد شهریار واقع در موزه مشاهیر برج میلاد در فضای مجازی منتشر شده است که احساسات ایرانیان را نسبت به ساخت مجسمه مشاهیر بزرگی همچون استاد شهریار برانگیخته است. اظهار داشت: با اندکی دقت میتوان متوجه شد که زاویه عکس گرفته شده و کیفیت دوربین به صورت غیرحرفه ای انتخاب شده و کاملاً با مجسمه واقع شده در موزه مشاهیر برج میلاد متفاوت است.
علیرضا خاقانی خالق مجسمههای موزه مشاهیر برج میلاد که در حال حاضر عضو انجمن مجسمه سازان کشور است در این باره گفته است: این مجسمه به همراه ۱۵ مجسمه دیگر از مشاهیر ایران ۸ سال پیش از جنس سیلیکون ساخته و در خانه هنرمندان ایران با حضور مقامات و هنرمندان رونمایی شد و در همان زمان شهرداری تهران تصمیم گرفت که این مجسمهها را به برج میلاد به عنوان یادمان ملی ایرانیان انتقال دهد تا شهروندان بتوانند به هنگام بازدید از برج میلاد، با این مشاهیر بیشتر آشنا شوند
وی ادامه داده است: من نمی دانم که چرا یک عکس دفرمه شده از استاد شهریار در فضای مجازی منتشر شده است، در حالی که این مجسمه شباهت بسیار زیادی با استاد شهریار دارد و حتی یک بار هم شهردار تبریز پس از بازدید از موزه مشاهیر برج میلاد، از من خواست تا مشابه این مجسمه برای شهرداری تبریز ساخته شود که با آن مخالفت کردم.
به گفته این استاد مجسمه ساز تمامی مجسمههای ساخته شده از جنس سیلیکون نیازمند مراقبتهای ویژه است و تیم هنری ما به صورت دورهای به موزه مشاهیر برج میلاد رفته و بازنگریهای لازم را انجام میدهند و حتی در این مدت تعدادی از مجسمهها نیز به کارگاه منتقل شدهاند تا بهسازیهای لازم روی آنها انجام شود.
خاقانی تصریح کرد: من ضمن احترام به نظرات تمامی مخاطبان، پیشنهاد میدهم که عکسهای منتشر شده از استاد شهریار را در اینترنت مشاهده کنند و سپس این عکسها را با مجسمه موجود در موزه مشاهیر مقایسه کنند.
روابط عمومی برج میلاد ضمن تاکید بر ابهام در علت و نیت انتشار عکسی غیرحرفه ای از این مجسمه بعد از ۸ سال از ساخت و نصب و بازدید میلیونها نفر بازدید کننده از همه اقشار و اقوام ایرانی و غیرایرانی و جریان سازی ناشی از آن، برای روشن شدن اذهان عمومی عکس مجسمه ساخته شده و تصاویری که مجسمه از روی آن ساخته شده است را منتشر میکند.