به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا رزمحسینی گفت: در حوزه واردات و توزیع به موقع کالا در داخل کشور، استفاده از شبکه ریلی و افزایش حجم و تناژ بار بر روی ریل برای وزارت صنعت، معدن و تجارت مقرون به صرفه است.
افزایش بار روی ریل سیاست مشترک وزارتخانههای صمت و راه و شهرسازی
وی با اعلام اینکه افزایش بار روی ریل سیاست مشترک وزارت صمت با وزارت راه و شهرسازی است، تصریح کرد: وزارت صمت یک وزارتخانه اقتصادی و وزارت راه و شهرسازی یک وزارتخانه زیربنایی است ؛ بنابراین هم افزایی این دو وزارتخانه در نقاط مشترک به توسعه متوازن و همه جانبه در کشور کمک میکند.
تدوین بسته پیشنهادی وزارت صمت برای نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور به زودی
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: وزارت صمت بسته پیشنهادی خود را در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور به زودی تدوین میکند که در آن، وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان عرضهکننده و وزارت راه و شهرسازی به عنوان متقاضی تعریف میشود تا برخی از نیازهای کشور در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل از محل ساخت داخل تأمین شود.
تصویب ۲۰۰ میلیون دلار برای واردات لاستیک از محل تهاتر
رزم حسینی همچنین تأمین قطعات و واردات کالاهای ضروری وزارت راه را از دیگر بخشهای همکاری این دو وزارتخانه صمت و راه و شهرسازی دانست و گفت: ۲۰۰ میلیون دلار برای واردات لاستیک از محل تهاتر تصویب شده است. واردات این محصولات با تعامل دو وزارتخانه صمت و راه و شهرسازی توسط شرکتهای فعال در این حوزه انجام خواهد شد.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص خودرو، بیان کرد: افزایش تولید در حوزه خودرو در دستور کار است که این سیاست به خوبی پیش میرود.
وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه خودرو به دنبال حذف واسطهها و دلالان هستیم که مجلس شورای اسلامی و شورای رقابت بر این رویه اتفاق نظر دارند.
گفتنی است در این نشست مشترک که در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار گردید در خصوص مهمترین مسائل و محورهای همکاری دو وزارتخانه بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.