به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر کامران دانشجو در مراسم اختتامیه دومین جشنواره زنان سرزمین من گفت: تعدادی به دنبال مقاصد سیاسی خود بودند و صحبت احدی از نمایندگان را تقابل تلقی کردند در حالی که گفته نماینده مجلس از سر دلسوزی و مسئولیت بوده و این مورد نگرانی ما نیز هست.
وی افزود: تقویت نظارت بر برگزاری چنین جشنواره هایی باید بیشتر شود و ما نیز این حساسیت ها و نگرانی ها را نه تنها منفی نمی دانیم بلکه درخواست می کنیم حساسیت ها در این زمینه بیشتر شود و در نتیجه پویایی ما نیز افزایش خواهد داشت.
دانشجو گفت: پس از پایان جشنواره اول اطلاع رسانی در ارتباط با جشنواره دوم آغاز شد به طوری که جشنواره دوم را به صورت بین المللی راه اندازی کردیم.
وی تاکید کرد: برخی از این جشنواره انتظار زیادی دارند در حالی که جشنواره زنان سرزمین من تازه دوساله شده است. البته برای برآورده کردن انتظارات تلاش مان را نیز بیشتر خواهیم کرد.
استاندار تهران گفت: برگزاری این جشنواره با شرکت 22 استان و 22 کشور در راستای اتحاد ملی و انسجام اسلامی صورت گرفت و ما می خواستیم نشان دهیم از روش های جدید نیز می توان استفاده کرد و به هنجارهای جامعه احترام گذاشت و همچنین از مرزهای دینی تجاوز نکرد و از حدود شرعی نیز خارج نشد.
دانشجو افزود: فرصت طلبانی هستند که عنوان می کنند این جشنواره اثر مقاومت مدعیان اصلاح طلبی است در حالی که دغدغه ما به عنوان برگزار کننده با دغدغه های مدعیان اصلاح طلبی متفاوت است به طوری که این افراد انقلاب را تمام شده اما ما آن را مستمر می دانیم.
وی اظهار داشت: آنها دغدغه تجدد غرب دارند اما ما دغدغه تمدن اسلامی داریم. آنها دغدغه مدرنیته دارند اما ما نگران جاهلیت مدرن هستیم.
استاندار تهران ادامه داد: مدعیان اصلاح طلبی دغدغه بی بندو باری دارند اما ما نگران آزادی و کرامت انسانها هستیم. آنها بانوان جامعه را ابزار می دانند اما ما زنان را افتخار جامعه می دانیم و از سوی دیگر آنها مذهب را وسیله می دانند اما ما اسلام را هدف نهایی می دانیم.
وی گفت: این افراد شجاعت را رها شدن از هر قیدی می دانند اما ما شجاعت را در عبودیت خداوند می دانیم. آنها آزادی را در فرهنگ غرب جستجو می کنند اما ما آزادی را در آموزه های دینی می یابیم. آنها قدرت را هدف می دانند و ما قدرت را برای خدمت به جامعه می دانیم. آنها دغدغه روزنامه های زنجیری را دارند اما ما دغدغه به زنجیر کشیدن آزادی و کرامت انسانی را داریم. و در نهایت مدعیان اصلاح طلبی حجاب و پوشش را محدودیت می دانند اما ما آن را مصونیت می دانیم.
دانشجو ادامه داد: نگاه و روش ما کاملا متفاوت است و باید گفت جشنواره زنان را جز با دغدغه دین برگزار نکردیم و جز از خداوند متعادل نیز جزا و پاداش نمی خواهیم. ومعتقدیم یک قرن انفعال در زمینه پوشش نتوانسته جواب گو باشد و می بایست در این زمینه فعال برخورد کرد.
وی گفت: باید بدانیم با تشویق طراحان در کشورهای اسلامی، الگوی پوشش مناسب کرامت انسانی زن در دنیا حاصل می شود و باید باور داشته باشیم این امر در آینده ای نزدیک شدنی است.
استاندار تهران تصریح کرد: انسان ها دارای فطرتی پاک هستند و متانت را دوست دارند و زنان جامعه نیز فطرتا پاک و متین هستند و از ابزار شدن برای یک عده سرمایه دار صهیونیسم بیزارند . ما مدعی جهان غرب هستیم که چرا با بانوان چنین رفتاری می کنند و باید برای این ادعا الگویی مناسب ارائه دهیم و مطمئن باشیم که اگر خلوص نیت داشته باشیم نه تنها در کشورهای منطقه بلکه در جهان اثر گذار خواهیم بود.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که جشنواره سوم بهتر و شایسته تر برگزار شود