بیرجند- مدیرعامل سازمان آتش نشانی بیرجند از حریق گسترده در مجتمع مسکونی خیابان نارنج بیرجند خبر داد و گفت: با تلاش نیروها، حریق مهار و تهویه انجام شده است.

علی حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: با اعلام گزارشی ساعت ۱۲ و ۱۷ دقیقه ظهر امروز دوشنبه مبنی بر حریق در مجتمع مسکونی خیابان ترنج، ایستگاه آتش نشانی غفاری به محل حادثه اعزام شد.

وی با بیان اینکه با توجه به حجم دود و آتش، دو ایستگاه دیگر هم به محل حادثه اعزام شدند، افزود: با تلاش نیروها، حریق مهار و تهویه هم انجام شده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی بیرجند با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته است، افزود: علت حادثه در دست بررسی است.

وی ادامه داد: اگرچه در نگاه اولیه علت حادثه خطای انبارداری ناصحیح بوده اما علت دقیق و جزئیات در دست بررسی است.

حسینی خواستار انبارداری صحیح و اصولی شد و افزود: از شهروندان خواستاریم در جایگذاری وسایل به ویژه اجسام قابل اشتعال در انبارها، موارد ایمنی و پیشگیرانه را مورد توجه قرار دهند.