به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلاموالمسلمین سید احمد رسولی در گفتوگو با خبرنگاران با تسلیت به مناسبت سالروز شهادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (س) اظهار کرد: حضرت زینب (س) اُسوه صبر و مقاومت و شاخص زن اسلامی است.
وی بیان کرد: ایشان در اوج کمالات انسانی به وظایف شهروندی خود نیز، قبل از حرکت به کربلا، در کربلا و بعد از واقعه عاشورا در کربلا به درستی عمل کردند.
معاون هماهنگکننده دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز تصریح کرد: ما حضرت زینب (س) را بیشتر از کربلا به بعد میشناسیم، چراکه نهضتی را که امام حسین (ع) آغاز کرد حضرت زینب آن را تکمیل کردند.
وی با بیان اینکه وقتی حرکت حضرت زینب (س) را از کربلا تا کوفه، از کوفه تا شام و از شام تا مدینه بررسی میکنیم، خاطرنشان کرد: اگر حرکت ایشان نبود اُمویان حرکت امام حسین (ع) را در کربلا محصور میکردند چراکه حرکت حضرت زینب کبری (س) بازتاب انقلاب امام حسین (ع) در سراسر عالم بود.
رسولی با بیان اینکه حرکت ایشان انقلابی در دلهای عاشقان اهل بیت (ع) و آزادهمردان آن عصر ایجاد کرد، گفت: در کوفه، شام و بین این دو مسیر تا مدینه بیداری عمومی ایجاد کردند و بصیرت جامعه را بالا بردند تا شناخت دقیقی نسبت به اهل بیت (ع) شکل گرفت.
وی اظهار کرد: در کل حرکت عقیله بنی هاشم (س) تکمیلکننده راه امام حسین (ع) و منشأ شکلگیری انقلابها و جنبشهای اجتماعی است که بعد از ایشان شکل گرفت.
شجاعت حیدری در خون حضرت زینب (س) جاری است
معاون هماهنگکننده دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی استان البرز با اشاره به ویژگیهای منحصر به فرد حضرت زینب (س)، بیان کرد: بنا به فرموده حضرت سجاد (ع) ایشان از نظر علمی محدثه بزرگ و عالم مکتب نرفته است و شجاعت حیدری در خون ایشان جاری است.
وی تصریح کرد: حضرت زینب (س) خطبهای در کوفه در قصر عبیدالله بن زیاد اهل کوفه را مورد توبیخ و سرزنش قرار میدهد و با شجاعت و بدون هیچگونه ترسی از حقانیت دفاع کردند.
رسولی با بیان اینکه دو خطبه حضرت زینب (س) در کوفه و شام در نهایت بلاغت و فصاحت است، خاطرنشان کرد: بهترین محتوا در این دو خطبه جریان دارد و حمد خدا، معرفی اهل بیت (ع)، سرزنش دشمن در آن ذکر شده است.
وی با بیان اینکه حضرت زینب (س) یک زن عالمه، غیر معلمه شجاع فصیح و بلیغ است، گفت: وی معیار زن فایده اسلامی است و در نهایت خضوع و بندگی در مقابل خداوند ایشان را میتوانیم مشاهده کنیم.
معاون هماهنگکننده دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز اظهار کرد: به همین منظور امام سجاد (ع) در این باره میفرمایند، من ندیدم عمهام از کربلا تا کوفه و از کوفه تا شام نماز و نوافل شأن قضا شود و این امر در شرایطی بود که ما ۱۲ نفر بودیم به یک زنجیر بسته شده بودیم.
وی با بیان اینکه حضرت زینب کبری (س) یک زن در تراز اسلام است، تصریح کرد: ایشان در مدیریت منزل، مدیریت اجتماعی و حضور در عرصههای سیاسی مثالزدنی هستند و کسی به غیر از ایشان نیست چراکه در آن شرایط بحرانی و عاطفی به درستی به وظایف خود عمل و راضی به رضای خداست و هستی خود را در کربلا از دست داده و دم نمیزند.
رسولی متذکر شد: بنابراین عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) مقام بندگی بالا دارد و از مقام رضای بالای برخوردار است چراکه او نمونه بارز انسان کامل در تراز مکتب اسلام است.