به گزارش خبرنگار مهر در اراک، مدیر کل کار و امور اجتماعی استان مرکزی عصر سه شنبه در کارگروه اشتغال استان مرکزی با اعلام این خبر افزود: 50 درصد دیگر در بخش بنگاه های کوچک زودبازده اقتصادی استان هزینه شده است.
دکتر امیر احمدی دلیل این امر را وجود کارخانه های بزرگ در استان، مشکلات و کمبود اعتبار و در راستای حمایت از تولید و اشتغال در استان عنوان کرد و یادآور شد: همچنین در بحث بنگاه های کوچک اقتصادی، صنعت بیشترین اشتغال را در استان مرکزی ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: بیشترین اشتغالزایی در بخش صنعت و کمترین مربوط به بخش آب استان است،.همچنین بیشترین اعتبار در بخش کشاورزی هزینه شده است.
احمدی با اشاره به اینکه از نظر تعداد بیشترین طرح های استان مربوط به بخش کشاورزی استان است اضافه کرد: 50 درصد طرح ها مربوط به بخش کشاورزی است و کمترین تعداد مربوط به آموزش و پرورش است.
وی تاکید کرد: 9/53 میلیارد تومان در بخش کشاورزی، 119 میلیارد تومان در بخش صنعت، 39 میلیارد تومان در بخش خدمات و هشت میلیارد تومان در بخش مسکن استان تسهیلات داده شده است.
احمدی نبود بانک اطلاعات قوی در زمینه میزان اشتغال و بیکاری استان را از چالش های استان خواند و متذکر شد: وجود آمار دقیق می تواند ما را در ارزیابی ثمرات تسهیلات زودبازده اقتصادی یاری کند.
استاندار استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت تخصیص اعتبارات طرح های بنگاه های زودبازده استان از سوی بانکها گفت: سرمایه گذاری ها باید به سمت شهرستان های استان سوق داده شود تا به توسعه ای متعادل برسیم.
عبدالله سهرابی افزود: استان مرکزی از استان های امن برای سرمایه گذاری است و در زمینه سرمایه گذاری خارجی باید تلاش بیشتری صرف کنیم.
در این جلسه معاون برنامه ریزی استاندار استان با اشاره به اینکه استان مرکزی یک استان تولید کننده و صنعتی است گفت: نرخ بیکاری در استان مرکزی بر اساس برنامه چهارم توسعه باید به رقم 6/8 درصد برسد که رسیدن به این نرخ نیازمند تلاش و تعامل بیشتر مدیران استان است.
محمد رضا امامی افزود: در سال های بین 75 تا 85 معادل 22 هزار و 375 میلیارد ریال سرمایه برای کاهش بیکاری و اشتغالزایی در استان هزینه شده است در حالی که در دو سال گذشته بیش از 22 هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات زودبازده وارد استان شده است.