خبرگزاری مهر - گروه استانها: احداث فاز چهارم کارخانه سیمان دورود از مصوبات سفرهای هیئت دولت به استان لرستان است که هنوز عملیاتی نشده و بهعنوان یکی از مطالبات جدی مردم این شهر صنعتی همواره مطرح بوده است.
اجرای این مصوبه ازآنجا اهمیت دارد که احداث فاز چهارم کارخانه سیمان دورود علاوه بر اینکه زمینه توسعه این صنعت بزرگ را در شهرستان دورود فراهم میآورد، میتواند منجر به انتقال کارخانه سیمان از مرکز شهر و رفع آلودگی هوای دورود بهعنوان معضلی ۳۰ ساله شود.
توقف فاز چهار سیمان دورود با گذشت بیش از ۱۵ سال
از سوی دیگر در حال حاضر کارخانه سیمان دورود با فعالیت چند دههای خود در این شهرستان با معضل فرسوده بودن خطوط تولید مواجه است، موضوعی که موجب افزایش هزینههای این واحد صنعتی و در نتیجه به مخاطره افتادن حیات این واحد تولیدی شده است.
همچنین راهاندازی فاز چهارم کارخانه بزرگ سیمان دورود علاوه بر توسعه هر چه بیشتر این صنعت در شهرستان دورود زمینه ایجاد اشتغال در این بخش و ارتقای صنعتی دورود را فراهم میسازد، موضوعی که بهراحتی نمیتوان از کنار آن گذاشت.
با این تفاسیر پروژه فاز چهارم کارخانه سیمان دورود ازآنجا اهمیت دارد که علاوه بر بسترسازی برای خروج این واحد آلاینده از شهر، میتواند در راستای افزایش ظرفیت صنعت سیمان لرستان و همچنین بهکارگیری جوانان جویای کار گامی مؤثر باشد.
حسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در این رابطه اظهار داشت: احداث فاز چهار کارخانه سیمان دورود از حدود ۱۵ سال پیش در دستور کار قرار گرفته است.
وعده اختصاص ۳۰۰ میلیارد برای تکمیل پروژه
وی عنوان کرد: متأسفانه این پروژه پیشرفت آنچنانی نداشت چرا که هولدینگ سیمان «شستا» اعتقادی به ساخت کارخانه جدید سیمان نداشت و به نوعی پدیدهای سیاسی شده بود.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلساتی که اخیراً با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتهایم، ایشان «شستا» را ملزم کردند که از منابع داخلی فعلاً ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل فاز چهار کارخانه سیمان دورود اختصاص دهند.