به گزارش خبرنگار مهر، ششمین نشست هم اندیشی مدیران عامل اتحادیههای استانی و مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت، دوشنبه ۱۱ اسفندماه با حضور ۲۶ نفر از مدیران اتحادیههای استانی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، محمد انجمشعاع، مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیتهای اتحادیه در روزهای اخیر، از چند رویداد مهم در حوزه فعالیتهای قرآنی مؤسسات خبر داد.
«افتتاح صندوق مستقل قرآنیان»
انجمشعاع در این هم اندیشی از افتتاح صندوق قرآنیان خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه هیئت مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت در تاریخ ۰۱/۱۱/۹۹ مبنی بر لزوم حمایت از معلمین و فعالان قرآنی و رفع مشکل بیمه فعالان قرآنی، صندوق مستقل قرآنیان در دو بخش بیمه و تسهیلات قرضالحسنه طراحی و در گام مقدماتی افتتاح شد.
انجمشعاع افزود: بخش بیمه این صندوق از اواسط اسفندماه به شکل غیررسمی فعالیت خود را با ثبت نام و دریافت اطلاعات از مربیان و معلمان قرآنی با همکاری اتحادیههای استانیهای آغاز خواهد کرد.
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت با اشاره به رایزنی و مذاکره با کارگزاریهای مختلف در زمینه بیمه عنوان کرد: در راستای رفع مشکل بیمه مؤسسات قرآنی با بیش از ۱۰ شرکت و کارگزاری بیمه وارد مذاکره شدیم و در نهایت در بخش بیمه درمانی با بیمه سلامت و در زمینه مستمری و خدمات بازنشستگی با بیمه ایران به نتیجه رسیدیم، بنابراین صندوق قرآنیان در دو بخش خدمات درمانی و نیز مستمری به مدیران و فعالان مؤسسات خدمات ارائه میکند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بخش دوم این صندوق در زمینه اعطای وام و تسهیلات قرضالحسنه به مؤسسات و فعالان قرآنی است که بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، در خرداد ماه سال ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
«عضویت اتحادیههای استانی در شورای فرهنگ عمومی استانها»
در ادامه این نشست مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت به رایزنی با شورای فرهنگی عمومی استانها اشاره و عنوان کرد: در خصوص حضور نمایندگان اتحادیههای استانی در جلسات این شورا و توجه به جایگاه اتحادیه در تصمیمگیری در زمینه فعالیتهای قرآنی استانها، با دبیرخانه کمیسیون تبلیغ و ترویج رایزنیهایی داشتیم که نتیجه آن به استانها ابلاغ شد.
انجمشعاع همچنین از رایزنی با وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: بر اساس رایزنیهای صورت گرفته، در زمینه آموزش حین خدمت فرهنگیان، شبکه آموزش مجازی شاد، بهرهمندی قرآن آموزان از امکانات تفریحی، فرهنگی ورزشی دانش آموزان، بهرهمندی معلمین و مربیان قرآنی از امکانات خانههای معلم سراسر کشور، بهرهمندی مؤسسات قرآنی از مکان مدارس در شیفتهای مخالف، بهره مند خواهیم شد، امیدواریم تفاهم نامه دو جانبه در این خصوص امضا شود و این دو مجموعه، اقدامات مهمی در مشارکت فعالیتهای قرآنی داشته باشند.
در ادامه این نشست، مدیران عامل اتحادیههای استانی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل و مشکلات مؤسسات و فعالیتهای قرآنی در استانها پرداختند.
تبادل نظر در خصوص برپایی مجامع اتحادیههای استانی، اعتبارات برنامهای اتحادیههای استانی، موضوع تمدید مجوز مؤسسات قرآنی، مشکلات مالیاتی، دریافت کد اقتصادی، استخدام مربیان و معلمان مؤسسات قرآنی در آموزش و پرورش از جمله مهمترین نکات مطرح شده توسط مدیران عامل اتحادیههای استانی در این نشست بود.