به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، سرعت انتقال داده به یک وسیله الکترونیکی همراه با استفاده از این ابتکار عمل به رقم بی سابقه ۵.۲۳ گیگابیت بر ثانیه رسیده است. محققان میگویند دستیابی به این رکورد بدون استفاده از ظرفیت فرکانسهای مورد استفاده در شبکههای نسل چهارم ممکن نبوده است.
پژوهشگران میگویند ثبت این رکورد با استفاده از تجهیزات مخابراتی عادی مورد استفاده در شبکههای تلفن همراه تجاری صورت گرفته و لذا میتوان امید داشت در آینده بتوان از این روش برای افزایش سرعت شبکههای نسل پنجم استفاده کرد.
بیشترین سرعت ثبت شده شبکههای نسل پنجم تا پیش از این مربوط به طرح تحقیقاتی مشترک شرکتهای اریکسون، کوالکوم و شرکت مخابراتی استرالیایی تلسترا بوده است. در آزمایشی که در این زمینه در ماه ژانویه انجام شد، سرعت انتقال داده به ۵ گیگابیت بر ثانیه رسید.
فناوری مورد استفاده برای استفاده از ظرفیت شبکههای نسل چهارم به منظور ارتقای سرعت شبکههای نسل پنجم EN-DC نام دارد که مخفف عبارت ارتباط جدید دوگانه رادیویی E-UTRAN است. در آزمایش یادشده از طیف فرکانسی ۸۰۰ مگاهرتز شبکههای نسل پنجم و ۴۰ مگاهرتز شبکههای نسل چهارم استفاده شده است.
رکورد یادشده با استفاده از یک گوشی گلکسی اس ۲۰ پلاس ثبت شده است.