کرمانشاه- امام جمعه کرمانشاه گفت: فقه به معنای فهم عمیق در موضوعات است و در موضوعات گوناگون جامعه به فقه اسلامی نیازمند هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجد جامع شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: رکن اساسی نماز جمعه تذکر به داشتن تقوا است و اگر تقوا داشته باشیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

وی با اشاره به شهادت امام موسی کاظم علیه السلام در ۲۵ رجب افزود: امام کاظم (ع) در محلی به نام ابواء بین مکه و مدینه به دنیا آمدند و القاب ایشان کاظم، صابر، امین و باب الحوائج است و ایشان یک انگشتر داشتند که نقش حسبی الله بر روی آن حک شده بود و ما باید از انگشتر این بزرگواران نیز درس بگیریم.

امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: امام کاظم علیه السلام مردم را به فقه دعوت می‌کردند و فقه به معنای فهم عمیق و دقیق است و امام کاظم (ع) در مدتی که در زندان بودند اصحاب اجماع را تربیت کردند که در مسائل دین مجتهد بودند.

علما خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب در دیدار با خبرگان رهبری روحانیون و فرهیختگان را به بیان فقه انقلاب دعوت کردند و اینکه انقلاب اسلامی نیاز به فقه خود دارد.

وی تاکید کرد: باید فقه سیاست، فرهنگ، آینده نگری و دشمن شناسی تعریف شود و امروزه حتی به فقه ازدواج نیاز داریم که دلیل انتخاب این مهریه‌های سنگین چیست و به فقه فرزند آوری نیاز داریم که جوانان می‌گویند شرایط اقتصادی سخت است بله درست اما باید به فرزند آوری هم توجه شود باید و از دانشگاه‌ها مراقبت شود و اینکه علت آمار بیکاری زیاد جوانان استان کرمانشاه مشخص شود.

امام جمعه کرمانشاه بیان کرد: فضای مجازی که اکثر مردم امروز مبتلا به آن هستند باید مشخص شود که وظیفه آن بر عهده چه کسی است.

علما خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب می‌فرماید انقلاب اسلامی نیاز به مفاهیم اسلامی دارد و باید مفاهیم اسلامی را مانند ایثار و فداکاری را در جامعه رواج دهیم و به فرزندانمان آموزش دهیم و امروز فرزندان ما از چه مقدار از اسلام و انقلاب با خبر هستند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در موضوع کرونا، رزمایش مواسات و همدلی را بیان کردند و ببینید که چه استقبالی در کشور نسبت به این موضوع اتفاق افتاد و سپاه پاسداران و بسیج و غیره پای کار آمدند و این تنها یک کلمه از اسلام است و آن موضوع ایثار است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به ۱۸ اسفند روز کانون‌های فرهنگی مساجد گفت: اگر کانون‌های مساجد فعال باشند و جوانان در آنجا حضور پیدا کنند روح مساجد زنده نگه داشته می‌شود.