شیراز- مدیر حوزه‌های علمیه برادران فارس گفت: یکی از عناصری که عاملی برای نشاط آموزشی است و تاکنون در حوزه‌های علمیه مغفول مانده پژوهش‌های دینی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد استوار میمندی پیش از ظهر شنبه در آئین اختتامیه دوره‌های ششم و هفتم جشنواره علمی و پژوهشی علامه حلی بیان کرد: موضوع پژوهش در حوزه‌های علمیه از جمله مشکلاتی است که تاکنون برطرف نشده است این در حالی است که پژوهش می‌تواند عاملی برای جذب افراد به مسائل دینی و توسعه اسلامی باشد.

وی افزود: برخی تصور می‌کنند که می‌توان دین و مسائل دینی را بدون آموزش و پژوهش در اختیار دیگران قرار دهند این در حالی است که دین پژوهی زمانی محقق خواهد شد که عالمان دینی نسبت به تألیف و پژوهش در حوزه‌های مختلف دینی پرداخته و در حوزه وسیعی در جوامع اسلامی و جهان منتشر گردد.

استوار میمندی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب توجه ویژه ای به جامعه پردازی دارد و این موضوع محقق نخواهد شد مگر زمانی که عالمان نسبت به تبیین دیدگاه اسلام در خصوص مسائل مختلف اقدام کنند این نکته نیز زمانی در دسترس خواهد بود که پژوهش در حوزه‌های علمیه مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: یکی از چالش‌های که در حوزه‌های علمیه با آن مواجه هستیم موضوع رکود طلاب در مسائل پژوهشی است البته ایجاد تحول در زمینه علوم انسانی زمانی ایجاد خواهد شد که پژوهش در اولویت امور باشد.

او در خصوص این جشنواره نیز تصریح کرد: جشنواره هشتم علامه حلی در مرحله دریافت آثار است اما در جشنواره ششم و هفتم ١٣ نفر از طلاب برادران و ١٣ طلبه بانوان مورد تکریم قرار خواهند گرفت.

مدیر حوزه‌های علمیه برادران فارس ادامه داد: یکی از اهدافی که جشنواره علامه حلی دارد تربیت محققان و پژوهشگرانی است که بتوانند با واکاوی مسائل و مشکلات جهان اسلام نسبت به برطرف کردن مشکلاتی که در این جهان وجود دارد اقدام کرده و با تالیفات خود نقش مؤثری در توسعه معارف اسلامی داشته باشند.