سرمربی تیم ملی کاراته بانوان گفت: در کاراته وان ترکیه قبل از نتیجه به دنبال عملکردی ممتاز از سوی کاراته کاها هستیم تا برنامه‌های خود را برای مسابقات مراکش تکمیل کنیم.

سمانه خوش قدم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برگزاری رقابتهای کاراته وان یک حرکت رو به جلو برای ورزشی است که بعد از چند سال پر ترافیک به لحاظ تورنمنت‌های سطح بالا، یکسال گذشته را به دلیل شرایط کرونا بدون مسابقه پشت سر گذاشت. کاراته کاها نیاز به حضور روی میدان مبارزه دارند و قبل از رقابت‌های مراکش، مبارزه روی تاتامی ترکیه خیلی اهمیت داشت.

وی افزود: شش مرحله اردو را پشت سر گذاشتیم و در شرایط فعلی نفرات تیم شرایط آمادگی مناسبی برای رقابتهای ترکیه دارند. البته در روز نخست مرحله آخر با حضور داوران سطح بالای جهانی و آسیایی چون المیرا گزل زاده، نسرین و معصومه روستازاده، رقیه احمدی و راضیه عطایی یک دوره مسابقه درون اردویی با شرایط کاملاً رسمی و قانونی برگزار کردیم تا نفرات تیم خود در موقعیت و شرایط مختلف محک بزنند و نتایج آن نیز برای ما خیلی راضی کننده بود. به آنچه می‌خواستیم دست یافتیم. ضمن اینکه در اردوهای قبلی نیز داوران رسمی در اردو حضور یافته و ضمن تشریح قوانین به سوالات پاسخ دادند.

سرمربی تیم ملی بانوان در خصوص شرایط عباسعلی و دلیل غیبت در مسابقات ترکیه گفت: مشکل آسیب دیدگی حمیده چند ماهی است که برطرف شده و او مدتهاست خیلی جدی و سرحال همانند سایر کاراته کاها تمرین می‌کند. بانوی المپیکی ما هیچ مشکلی برای حضور در مسابقات ترکیه نداشت ولی پس از مشورت‌های لازم کادر فنی تصمیم گرفت در مسابقات استانبول حضور نداشته باشد.

خوش قدم در پاسخ به این سوال که کادر فنی تیم ملی بانوان از مسابقات استانبول چه اهدافی را دنبال می‌کند، گفت: هدف اصلی ما مسابقات کاراته وان مراکش است که امتیاز آن در رنکینگ المپیکی محاسبه می‌شود و به همین دلیل در ترکیه به دنبال یک عملکرد قابل انتظار و خوب از نفرات تیم هستیم تا بعد از یکسال دوری در تورنمنتی سطح بالا کاراته کاهای خود را محک بزنیم. نتیجه و کسب مدال خیلی اهمیت دارد ولی ما اهداف بزرگ‌تری چون سه سهمیه المپیک را در این مرحله دنبال می‌کنیم.

وی در پایان گفت: بعد از یک سال دوری از مسابقات، به دنبال شروعی خوب هستیم و این مهم به دلیل انگیزه بالای کاراته کاها شدنی است. ما در اردوها علاوه بر مباحث و کارهای فنی، کارهای روانشناسی نیز انجام دادیم و در این خصوص از تجربیات دکتر واعظ موسوی استفاده کردیم که خیلی برای ما مفید بود.