به گزارش خبرنگار مهر، پرویز رمضانی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توسعه نسخهنویسی الکترونیکی به عنوان یک برنامه مهم در استان بوشهر دنبال شده و شاهد استقبال خوبی از آن هستیم.
وی اضافه کرد: بر اساس بخشنامه سازمان بیمه سلامت از ابتدای اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰، بیمه شدگان بدون نیاز به ارائه دفترچه بیمه و صرفاً با ارائه کد ملی، از طریق نسخه الکترونیک، خدمات تشخیصی درمانی برای آنان تجویز خواهد شد.
رمضانی تاکید کرد: این اقدامات با توجه به الزام قانونی برای ارائه خدمات الکترونیک و پذیرش اسناد مراکز درمانی صرفاً به صورت الکترونیک و نظر به پیشرفت برنامههای استحقاق سنجی و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک انجام شده است.
وی افزود: تا ابتدای اردیبهشت ماه سال آتی نسخ دفاتر تمامی بیمه شدگان عادی به صورت شش برگی و دفترچههای بیمه بیماران خاص ۱۲ برگی چاپ میشود و سپس چاپ دفترچههای بیمه در تمامی صندوقها و برای تمامی بیمه شدگان متوقف خواهد شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر بیان کرد: در حال حاضر صد در صد مطبهای خصوصی، داروخانهها و مراکز آزمایشگاهی و تصویربرداری طرف قرارداد اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر در برنامه نسخه نویسی الکترونیک شرکت فعال دارند و تجویز و ارائه خدمات خود را به صورت الکترونیکی انجام میدهند.
رمضانی گفت: بخشهای پاراکلینیک و داروخانه بیمارستانها و مراکز توانبخشی جهت توانخواهان بهزیستی در استان نیز در طرح نسخه الکترونیک فعال هستند و در روزهای آتی تمامی مراکز بیمارستانی دولتی و غیر دولتی نیز به این طرح خواهند پیوست.