به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح دوشنبه در نشست شورای آموزش فنی و حرفهای در بوشهر اظهار داشت: در حوزه مشاغل نوین در استان بوشهر ۲۳ استاندارد جدید آموزشی تدوین شده است.
وی هدف از تدوین این استانداردها را ظرفیت سازی و توانمند سازی نیروی انسانی بر اساس مشاغل مورد نیاز استان و تحقق خط مشیها و سیاستهای سند راهبردی مهارت و فناوری و توسعه و ارتقای آموزشهای مهارتی دانست.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر افزود: در همین راستا استانداردهای جدید مطابق با نیاز روز و بازار کار برای توانمند سازی و ارتقای کیفی منابع انسانی از طریق ارتقای کیفیت استانداردهای آموزشی موجود تدوین میشود.
وی بیان کرد: برای اولین بار در کشور در استان بوشهر استاندارد مهارتی کارآفرینی و گردشگری ساحلی کشور در راستای توسعه مشاغل دریایی و آموزش مخاطبین این حوزه تدوین و در شهرستان دیر اجرایی شد.
دراهکی خاطرنشان کرد: این استانداردها در رشتههای گردشگری ساحلی و کارآفرینی دریایی، تکثیر کننده و پرورش دهنده قارچهای خوراکی و دارویی، تحلیل آمار توصیفی، تولید کننده پلنتاریوم، فرماندهی سوانح و حریق تدوین شده است.
وی دیگر موضوعات را سرپرست عملیات امداد و نجات آتش نشانی، کاربر سیستم اطلاعات جغرافیایی، کاور بیزینس کار، کارور سایبر لینک، پردازش و تحلیل پیشرفته دادهها، الزامهای بهداشتی و ایمنی گاز، کاشی کاری معرق، مبارزه با بیماریهای قارچهای خوراکی، مربی مهد کودک استثنایی، معرق کار پارچه و چندین حرفه مهارتی دیگر دانست.