به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدعلی قاضی دزفولی پیش از ظهر امروز سهشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول که در محل مصلای امام علی برگزار شد، اظهار کرد: گروههای جهادی متعددی در سطح شهرستان دزفول مشغول خدمترسانی به افراد ناتوان و مستضعف هستند که این امر یک امتیاز ویژه و ارزشمند برای دزفول است.
وی با بیان اینکه هرچه در کار جهادی اخلاص بیشتر باشد، نزد خدا مقربتر است، افزود: برخی از افراد و گروههای جهادی با پوشش رسانهای گسترده اقدامات خود، به دنبال برجسته کردن فعالیتها هستند که این امر شایسته نیست و شائبه خودنمایی را در اذهان عمومی ایجاد میکند.
امام جمعه دزفول تأکید کرد: نباید نشان دادن فقر و نیازمندی مردم سکوی کسب اعتبار و وجاهت برای عدهای باشد؛ ارائه و اعلام گزارش عملکرد از سوی گروههای جهادی خوب و ارزشمند است اما برجسته کردن فقر مردم درست نیست چرا که به اشتباه باعث میشود که عدهای گمان کنند در جمهوری اسلامی تمام مردم در فقر و گرفتاری هستند؛ بنابراین این افراد که زحمات زیادی نیز می کشند نباید با این اقدام، خود را از ثواب واقعی فعالیتهای خیرخواهانه محروم کنند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی نقد دلسوزانه که دشمن نتواند از آن سوءاستفاده کند، جایگاه ارزشمندی دارد، افزود: نقد منصفانه و کارساز سیره و روش رهبر معظم انقلاب است و ایشان همواره به جوانان، دانشجویان و نخبگان تأکید میکنند که از مسئولان مطالبه گری داشته باشند.
وی گفت: انتقادات نباید به گونهای باشد که همه چیز و همه افراد زیر سوال بروند و امید مردم به ناامیدی تبدیل شود؛ مرز انقلابی بودن باید رعایت شود چرا که انقلابی بودن یعنی از حکومت و نظام مطالبه گری شود اما دشمن نتواند از این انتقادات سوءاستفاده کند.
امام جمعه دزفول خواستار افزایش اهتمام مدیران در راستای خدمترسانی به مردم شد و گفت: برخی سخنان به دور از انصاف در فضای مجازی نباید مانع دلسردی شود.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با تبریک اعیاد شعبانیه، روز پاسدار، ولادت حضرت قمر بنیهاشم، روز جانباز، ولادت امام زین العابدین، روز ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و تسلیت درگذشت سردار کوسه چی، سردار ولایت و جبهههای حق علیه باطل، از زحمات تمام مدیران، گروههای جهادی و کادر درمان شهرستان دزفول در سال ۹۹ قدردانی کرد.
شهر چغامیش از حداقل امکانات محروم است
عضو شورای شهر چغامیش نیز در این نشست اظهار کرد: شهر چغامیش با دو هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت ثابت و هزار نفر جمعیت شناور، مرکز بخش ۴۰ هزار نفری چغامیش محسوب میشود.
مهران زلقی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهر چغامیش، افزود: این شهر فقط دو مدرسه دارد که هر مدرسه پذیرای دانش آموزان در مقاطع مختلف است. از آنجایی که نبود فضای آموزشی باعث شده بود که دانش آموزان به ویژه دختران این شهر مسافت ۷۰ کیلومتری تا مرکز شهر را طی کنند، این امر تبعات منفی بسیار زیادی داشت و به همین دلیل در سالهای اخیر یک دبیرستان دخترانه با همکاری مسئولان در شهر چغامیش احداث شد اما کمبود فضای آموزشی همچنان مشکلساز است.
وی با بیان اینکه شهر چغامیش از فضای ورزشی محروم است، تصریح کرد: یک زمین برای احداث فضای ورزشی در این شهر تعیین شد اما تاکنون هیچگونه کلنگ زنی در این زمین صورت نگرفت و بودجهای نیز تخصیص داده نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر چغامیش خواستار احداث یک فرهنگسرا در شهر چغامیش شد و گفت: نبود یک مکان مناسب برای اجرای برنامههای فرهنگی، هنری و مذهبی از دیگر کمبودهای این شهر است که انتظار داریم که این مطالبه نیز محقق شود.
زلقی با بیان اینکه چغامیش یک بخش پردرآمد در شهرستان دزفول است، عنوان کرد: با این وجود نه تنها شهر چغامیش بلکه تمام بخش چغامیش از حداقل امکانات محروم است به گونهای که اهالی برای فیش بانکی، تهیه دفترچه درمانی و بسیاری از امورات کوچک و بزرگ ناچار هستند که مسافت زیادی را تا مرکز شهر طی کنند که این امر شایسته مردم شهید پرور و انقلابی این بخش نیست.
وی خواستار توجه جدی مسئولان شهرستان و استان در راستای رفع مشکلات شهر و بخش چغامیش شد.
دفن خانواده شهدا در مزار شهدا شایسته نیست
رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول نیز در این نشست اظهار کرد: متأسفانه برخی از خانواده شهدا پس از فوت برخی اعضا از جمله پدر، مادر و برادر شهید اقدام به تخریب مزار شهید خود برای دفن اعضای خانواده میکنند که این امر شایسته نیست.
سرهنگ بهزاد جولایی افزود: اگر قرار باشد هر یک از اعضای خانواده شهدا که فوت میکند، در مزار آن شهید دفن شود حتماً نظم و انضباط به هم میریزد و از سویی مزار شهدا به عنوان آثار ارزشمند دفاع مقدس باید دست نخورده باقی بمانند.
وی گفت: قطعهای تحت عنوان قطعه صالحین برای دفن جنازه افرادی که خانواده شهدا هستند، در نظر گرفته شده است اما با این وجود باز هم شاهد بیتوجهی برخی خانوادههای شهدا هستیم.
رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول با تأکید بر لزوم اهتمام شهرداری، بنیاد شهید و سایر متولیان به منظور جلوگیری از این امر، اضافه کرد: ما نیز در این زمینه تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت و از سویی از خانواده شهدای گرانقدر استدعا دارم که ضوابط را رعایت کنند و اعضای فوت شده خانواده را در قطعه صالحین خاکسپاری کنند.
جولایی یادآور شد: شهرستان دزفول دو هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، حدود ۵۰۰ آزاده و ۱۲۶ مفقودالاثر دارد.
برنامههای بنیاد مهدویت به مناسبت نیمه شعبان
رئیس بنیاد فرهنگی مهدویت دزفول نیز گفت: این بنیاد از سال ۱۳۹۰ به صورت رسمی در قرارگاه فرهنگی نهاد امامت جمعه دزفول تأسیس شده است و تاکنون برنامهها و فعالیتهای زیادی را انجام داده است به گونهای که بر اساس آمار، بیش از ۶۰ درصد از فعالیتهای مهدوی در خوزستان توسط بنیاد مهدویت دزفول انجام میشود.
حجت الاسلام محمدرضا زارع با تبریک فرارسیدن ایام شعبانیه، افزود: تولید محتوا برای ائمه جمعه، طراحی پوستر با محتوای اعیاد شعبانیه، برگزاری مسابقات کتابخوانی در فضای مجازی، برگزاری جشنواره فرهنگی هنری انتظار در قالب اینفوگرافی، وبلاگ نویسی و…، برگزاری جشنواره خانههای مهدوی و تولید سخنرانیهای کوتاه به منظور انتشار در کانالها و سایتها از جمله برنامههای مدنظر این بنیاد برای عید نیمه شعبان است.
وی تصریح کرد: یک جشن میلاد نیز به مناسبت نیمه شعبان در نظر گرفته شده است که اگر ستاد کرونا اجازه دهد، این جشن با رعایت شیوهنامههای بهداشتی در سالن کوثر برگزار خواهد شد.