به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه علوم پزشکی مجازی مجری ارائه آموزش های مجازی در دانشگاه های علوم پزشکی است و هر دانشگاه با اتصال به سامانه های کشوری این دانشگاه ها از دوره ها و درس های آنلاین و مجازی بهره می گیرد.
سامانه پایش فعالیت های آموزش مجازی کشور در تازه ترین گزارش خود میزان اعضای هیئت علمی که به صورت آنلاین و مجازی دروس خود را ارائه داده اند ۲۰ هزار و ۷۱۱ نفر برشمرده است که از این تعداد ۱۴ هزار و ۳۶۰ نفر به عنوان «عضو هیئت علمی فعال»، ۱۵۵ هزار و ۲۶۳ دوره/ درس ارائه کرده اند.
همچنین میزان دانشجویان ۱۴۸ هزار و ۶۷۷ نفر است که از این تعداد ۶۱ هزار و ۴۶۵ نفر به صورت دانشجوی فعال از دوره های آنلاین استفاده کرده اند. همچنین تعداد یک میلیون و ۳۵۳ هزار و ۳۵۶ دوره/ دانشجو طراحی شده است.
در بخش دوره های درسی نیز از میان ۶۳ هزار و ۳۹۰ دوره طراحی شده آنلاین تعداد ۳۴ هزار و ۱۵۳ دوره درسی دیده شده است و ۱۰ هزار و ۷۰۲ دوره درسی فعال بوده است.
محتوای آموزش مجازی در گروه علوم پزشکی بر اساس سامانه پایش فعالیت های آموزش مجازی کشور به چند بخش تقسیم می شود که شامل ۸۲ درصد منابع درسی، ۱۴ درصد تکالیف درسی، ۱.۵ درصد بحث درسی و ۰.۹ درصد امتحانات مجازی است.
در میان اعضای هیات علمی نیز ۶۹.۳ درصد فعال و ۳۰.۷ درصد غیر فعال هستند. این میزان در میان دانشجویان نیز به ترتیب ۴۱.۳ درصد فعال و ۵۸.۷ درصد غیر فعال هستند.
آمار و ارقام فعالیت های یادگیری الکترونیکی به تفکیک دانشگاه های علوم پزشکی نیز نشان می دهد که سه دانشگاه علو پزشکی تهران، اصفهان، جندی شاپور اهواز در رده های اول تا سوم بخش یادگیری الکترونیکی قرار دارند.