تبریز- معاون راهداری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی از افزایش ۶۲ درصدی تردد خودرو در جاده‌های استان در مدت سپری شده از تعطیلات نوروزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا رسول زاده در یک گفت و گوی خبری افزود: از بیست و پنجم اسفند پارسال تا سوم فروردین امسال بیش از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو در جاده‌های آذربایجان شرقی تردد کرده‌اند.

وی گفت: با این همه محدودیت‌های کرونایی، آمار تردد در جاده‌های آذربایجان شرقی خیلی بالاست به گونه‌ای که تنها در روز سوم فروردین ماه جاری ۶۳۲ هزار و ۷۱۲ وسیله نقلیه در محورهای ارتباطی این استان تردد کرده‌اند.

وی اضافه کرد: این در حالی است که این رقم در روز سوم فروردین پارسال ۳۰۰ هزار وسیله نقلیه بود و افزایش ۱.۱ برابری را نشان می‌دهد.

رسول زاده یادآوری کرد: از بیست و پنجم اسفند پارسال تا سوم فروردین ماه سه میلیون و ۵۳۲ هزار وسیله نقلیه در جاده‌های آذربایجان شرقی تردد کرده بود که نشان دهنده افزایش ۶۲ درصدی است.

وی ادامه داد: روز سوم فروردین امسال آمار ورودی وسایل نقلیه به آذربایجان شرقی ۵۴ هزار و ۲۴۸ وسیله نقلیه و خروجی از استان ۴۹ هزار و ۹۲۶ دستگاه بوده است.